Gå til innhold

Hvor fort kan jeg ta lappen?


Snop

Anbefalte innlegg

Ja, jeg vet at det er et "hvor langt er et tau"-spørsmål og at det er veldig individuelt... Men sånn gjennomsnittlig, tenker jeg... Jeg har tatt trafikalt grunnkurs men har ikke hatt en eneste kjøretime, er ganske vimsete av meg og har ingen å øvelseskjøre med privat. MEN jeg har veldig god tid og er fleksibel på den måten ettersom jeg ikke jobber, kan konsentrere meg masse om det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vel, nå snakker jeg jo bare for meg selv, men når jeg tok lappen (som begynner å bli noen år siden) starta jeg med teorien i januar og kjøretimeoppstart i februar/mars. Etter x-antall kjøretimer (20-25 +/-) mente læreren at jeg var klar for teorieksamen og oppkjøring. Pga at det var mange som skulle ta den, måtte jeg vente en 3-4 uker så jeg hadde den i slutten av juni. Ergo tok hele greia fra start til slutt rundt 6 mndr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tok lappen på 3 uker, først teoriprøven, så en uke seinere begynte jeg på intensivkurs, fikk da bestilt oppkjøring med en gang siden jeg hadde bestått teorien. Kjørte i 2 uker og bestod oppkjøringa.

Hadde da kjørt en del hjemme også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...