Gå til innhold

Tines ferdige tzatziki som marinade?


Gjest Miss O'Hara

Anbefalte innlegg

Gjest Miss O'Hara

Er veldig glad i kyllingfileter, de kan brukes til alt og blir helt herlig møre når de ligger i marinade. Idiotsikker mat som regel, for oss som ikke er genier på kjøkkenet :sjenert:

Oppdaget den ferdige tzatzikien til Tine her i sommer, brukte den til grillmat, likte den godt. I morgen skal jeg lage mat&vinkveld, og lurte på å legge filetene i tzatzikien i kveld. Noen som har prøvd dette? Eller er det noen smaker/ingredienser i tzatzikien som ikke funker så bra på kylling?

Hvordan steker jeg dem i så fall, setter hele formen med marinaden og filetene og alt i ovnen, eller tørker av dem og steker dem i pannen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg lager kyllingspidd som jeg marinerer i tsatziki. Nå lager jeg riktig nok tsatzikien selv da. Kutter kyllingen i passe biter og marinerer dem over natten i kjøleskapet. Trer dem på spidd og enten griller dem eller legger dem i en ildfastform i ovnen. Blir kjempegode :) serverer dem med ris eller ovnsbakte halve sitron- og krydderpoteter, salat og ny tsatziki :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...