Gjest Miss O'Hara Skrevet 11. august 2009 #1 Del Skrevet 11. august 2009 Er veldig glad i kyllingfileter, de kan brukes til alt og blir helt herlig møre når de ligger i marinade. Idiotsikker mat som regel, for oss som ikke er genier på kjøkkenet Oppdaget den ferdige tzatzikien til Tine her i sommer, brukte den til grillmat, likte den godt. I morgen skal jeg lage mat&vinkveld, og lurte på å legge filetene i tzatzikien i kveld. Noen som har prøvd dette? Eller er det noen smaker/ingredienser i tzatzikien som ikke funker så bra på kylling? Hvordan steker jeg dem i så fall, setter hele formen med marinaden og filetene og alt i ovnen, eller tørker av dem og steker dem i pannen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest NiChia Skrevet 12. august 2009 #2 Del Skrevet 12. august 2009 Jeg lager kyllingspidd som jeg marinerer i tsatziki. Nå lager jeg riktig nok tsatzikien selv da. Kutter kyllingen i passe biter og marinerer dem over natten i kjøleskapet. Trer dem på spidd og enten griller dem eller legger dem i en ildfastform i ovnen. Blir kjempegode serverer dem med ris eller ovnsbakte halve sitron- og krydderpoteter, salat og ny tsatziki Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Miss O'Hara Skrevet 12. august 2009 #3 Del Skrevet 12. august 2009 Du, det ble aldeles nydelig, kyllingen ble saftig og deilig, mør og fin og god smak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå