iss Skrevet 8. august 2009 #1 Del Skrevet 8. august 2009 Jeg vil lage pikekyss, men sist ble de litt sukkrete. Ellers perfekte. men jeg finner ingen oppskrifter med kun eggehvite og melis. Bare sukker. Kan jeg bytte ut sukkeret med melis? Blir det samme mengde uavhengig om oppskriften i dl eller g??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 8. august 2009 #2 Del Skrevet 8. august 2009 (endret) Jeg vil lage pikekyss, men sist ble de litt sukkrete. Ellers perfekte. men jeg finner ingen oppskrifter med kun eggehvite og melis. Bare sukker. Kan jeg bytte ut sukkeret med melis? Blir det samme mengde uavhengig om oppskriften i dl eller g??? Det koster 2-3 kroner pr gang å teste ut (ett par egg og litt melis). Melis inneholder litt potetstivelse (2% står det på pakken min), resten er finmalt sukker så bruk samme mengde i gram (ikke volum, dvs dl). Du kan jo prøve det som kalles fransk marengs: http://folk.ntnu.no/kjetikl/kaker/oppskrift_marengs.shtml Normalt sett løses alt sukkeret opp under piskingen. Marengsen skal jo piskes ganske lenge. Endret 8. august 2009 av skrue Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå