Gå til innhold

Marengs med melis


iss

Anbefalte innlegg

Jeg vil lage pikekyss, men sist ble de litt sukkrete. Ellers perfekte.

men jeg finner ingen oppskrifter med kun eggehvite og melis. Bare sukker.

Kan jeg bytte ut sukkeret med melis? Blir det samme mengde uavhengig om oppskriften i dl eller g???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg vil lage pikekyss, men sist ble de litt sukkrete. Ellers perfekte.

men jeg finner ingen oppskrifter med kun eggehvite og melis. Bare sukker.

Kan jeg bytte ut sukkeret med melis? Blir det samme mengde uavhengig om oppskriften i dl eller g???

Det koster 2-3 kroner pr gang å teste ut (ett par egg og litt melis). Melis inneholder litt potetstivelse (2% står det på pakken min), resten er finmalt sukker så bruk samme mengde i gram (ikke volum, dvs dl). Du kan jo prøve det som kalles fransk marengs: http://folk.ntnu.no/kjetikl/kaker/oppskrift_marengs.shtml

Normalt sett løses alt sukkeret opp under piskingen. Marengsen skal jo piskes ganske lenge.

Endret av skrue
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...