Gå til innhold

Bilverksteder i Sverige


Miko

Anbefalte innlegg

Er det noe særlig å spare på å utføre bilservice/reparasjoner i Sverige? Regner med at det er billigere, men er det såpass mye billigere at det er noen vits i hvis rep. f.eks. koster 5-6000,- her hjemme? Må man opp i kostnader over f.eks. 10 000,- for at det skal lønne seg?

Har en Audi og har sett litt på Nilsson Bil som ligger litt utenfor Strømstad. Noen som har brukt dem - evt. andre bilverksteder i nærheten av Strømstad (eller andre steder ved grensen i Østlandsområdet)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Når det kommer til Saab og Volvo har det lønt seg for meg å gjøre ting i Sverige. Men når det ikke er de merkene tror jeg ikke det er noe annet å spare på en valutakursen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi sparte mye på å reparere Skoda i sverige. Skulle fly fra gòteborg og være en uke i hellas. Ringte da verkstedet i nærheten og gjorde en avtale om å sette bilen på bensinstasjonen vedsiden av flyplassen, også kom de å hentet bilen og fikset den mens vi var på ferie, også hentet vi den igjen på bensinstasjonen når vi var hjemme.

Alt kom på 4000 kr. Det var flere reprasjoner som hadde kommet på ca 8000 i norge, pluss at vi hadde gratis parkering mens vi var i syden. : ) Sparte masse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...