Gå til innhold

Mars/April 2010


Gjest Roxie Hart

Anbefalte innlegg

Fødselsattesten kommer etter at man har sendt inn navnemeldingsskjemaet som man får i posten ganske kjapt etter fødsel. Folkeregisteret må vel ha det offisielle navneskjemaet før de sender fødselsattesten.

Hehe ok :) bra at noen har peiling ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hehe ok :) bra at noen har peiling ;)

Nåja, fikk vite det av kirkekontoret tidligere i uken når jeg ringte angående dåp. Hun ba meg sende inn fødselsattest, så da måtte jeg spørre hva det var/når vi får det ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her spiser lille ca hver 2-3.timedøgnet rundt, noe oftere på ettermiddag/tidlig kveld, da gjerne hver 1,5 time. Normalt på natten har hun spist hver 2-3. time og bruker alt fra 1/2-2,5 time på å sovne igjen. Er ekstremt glupsk og bruker tid på å rape/gulpe. Er hun trøtt nok sovner hun fort, men våkner hun så tar det tid. Akkurat det kjenner jeg er veldig slitsomt! I natt spiste hun ofte og sov max 45 min mellom, har vel økedøgn nå - jeg er skutt! Heldigvis gråter hun stort sett aldri, er bare urolig.

Ellers smiler hun så flott nå! Det er virkelig stas:) er blitt så stor og "med"! Glad i lillejenten min, selv om hun skaper en zombiemamma. Nei, ut på tur? Må vel begynne å bli ltit flinkere med trening og kosthold nå, skulle helst ha gått ned noen kg, i alle fall strammet opp en del. 3 mnd til bryllup...

Har dere det bra?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi prøver å få til trilletur hver dag, men ikke alltid det blir... I går skulle jeg teste en ny vei, hadde sjekket kart på gulesider først :ler: Sånn blir det når man har flyttet, og ikke er så kjent i lokalmiljøet. Hadde funnet en fin runde, og skjønte det kom til å bli bratt. Hadde bare ikke forstått hvor bratt... Fy flate, måtte ha pause når jeg nærmet meg toppen, pulsen nærmet seg maks, og svetten rann. Men - deilig når vi kom hjem igjen :ler:

Satser på å komme igang med trening fra neste uke av, skal på legekontroll uken her og håper på klarsignal da. Skal bli deilig med spinning igjen :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her går det også fint, jenta mi sov fra 11 til halv 6 i dag!! Det var deilig det!

Ellers har jeg veldig dårlig samvittighet for ammingen... kommer ikke igang, det blir mye pumping, og mme :( problemet er at hun sovner ved amming, og jeg er ikke flink nok til å bruke tid på det. Vil så gjerne bli flinkere, må bare jobbe med det...

Har blitt noen trilleturer her også, men stoppet litt opp nå de siste dagene, har en skoleoppgave som må leveres snart, men etter det skal vi ut og gå hver dag :)

Ellers savner jeg å være kjæreste :( har flyttet ut av soverommet for at samboer skal få sove, han jobber jo... savner veldig å ligge inntil han i senga! Er en omveltning med barn ja! Men kan jo ikke klage, har jo fått verdens nydeligste lille jente, og som Clebra skriver så er jeg noe helt vanvittig glad i henne selvom hun gjør meg til en zombie når hun ikke sover så mye :)

Hun har forresten fått en liten blemme på låret, under der bleia pleier å være.. bleieutslett?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Elleve til halv seks??? For noe deilig! Her har det ikke vært mer enn maks tre timer sammenhengende søvn den siste måneden tror jeg. Men går utrolig greit i forhold til forventet, for jeg har alltid sovet mye og vært veldig gretten om jeg har vært trøtt. Alle påsto dette kom til å forandre seg etter jeg fikk barn - men det trodde jeg ikke på - før nå :)

Her har mannen heldigvis godt sovehjerte, så selv med tre amminger/bleieskift på natta holder han ut i dobbelsenga. Godt å ha en varm kropp å krype inntil etter å ha løpt fra og til badet med snuppa.

Skoleoppgave har jeg og, men sliter litt med at snuppa ikke vil sove annet sted enn i fanget/bæresele på dagtid. Vanskelig å få lest/skrevet noe da. Nå sover hun faktisk ute i vognen, så sitter her og skriver oppgave/surfer litt mens jeg har mulighet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

elleve til halv seks? WOW! Det må jo være knall! Her har det blitt tre timer søvn (to ganger) på det meste, men det går greit. Hun kommer jo til å sove mer etter hvert ("trøstet-hun-seg-med"). Er verst at hun er våken og kaver lenge hver gang synes jeg, hadde hun sovnet igjen fort så hadde det vært litt bedre.

Også hjelpere dte jo når hun ligger ned i bagen og gir meg det nydelige smilet sitt.. smelt! Hadde aldri orket å bli så trøtt for noen andre enn henne:) (kliss)

Nå har vi vært på tur i en times tid, bratt skogsløype så fikk kjørt meg skikkelig - deilig! Tar nok tid å få denne stusselige kroppen i gang igjen:) Nå sover hun godt på altanen og jeg kan hive i meg litt lunsj før hun våkner.

Og der våknet hun, hehe... jaja,hva skal man med mat når man kan få kos?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe.. jeg regner med at elleve til halv seks desverre bare var et engangstilfelle da ;) Men det var veldig deilig ja! Selvom jeg våkna hele tiden for å sjekke om hun var våken. Ellers er det gjerne 2-3 timer det går i, og i det siste har hun brukt ganske lang tid på å sovne igjen.

Så flink du har vært som har gått tur Clebra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lager babyene deres mye lyder når de sover? Min puster ganske tungt, og lager endel "snorke"-lyder.. er det vanlig? Så mye å bekymre seg om :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lager babyene deres mye lyder når de sover? Min puster ganske tungt, og lager endel "snorke"-lyder.. er det vanlig? Så mye å bekymre seg om :sjenert:

mye lyd her ja. Ikke når hun sover skikkelig tungt (smokken ut, munn åpen og armene over hodet), men før det. Hun knirker og piper enormt (mye luft) og har av og til snorkelyd om hun ikke har fått renset nesen godt nok etter mye gulping.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Okei da er det vel normalt :) Husker jeg spurte om det på sykehuset, og de sa at det bare er "babylyder".

11-5.30 var defintivt et engangstilfelle! I natt tok det 3 timer å roe henne!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har veldig fine netter :) Han legger seg mellom 9 og 10 en gang, og kan sove helt til 3! Deretter mater vi og skifter bleie før han sover til rundt 6. Og igjen til 9-10 :fnise:

Han gråter aldri , og smiler og er mye blid. Og veeldig pratsom blitt <3

Vi sleit i 4 uker med amminga , men så plutselig fikk vi det til! Hva løsningen var? Jeg fikk resept på nesespray! Brukte den i en uke og nå klarer vi oss uten. Plutselig ble alle problemer løst. Sleit med at han brukte lang tid på å spise og sovna ved puppen. Vips så er matinga ferdig på 20 minutter. For en drøm! Såre brystvorter byebye!

Når jeg har slitt såpass for å få det til føles det ekstra bra når jeg endelig har klart det :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Jenta vår kom til verden natt til mandag! :strix:

åååååååh gratulerer Englefjes! Gleder meg til å høre mer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Roxie Hart

Ja, det er stille her nå.. Selv leser jeg alt somblir skrevet her, men har ofte bare en hand tilgjengelig, så det blir dårlig med innlegg fra min kant.. Men jeg satser på å komme sterkere tilbake!!

Ellers går det bra her i heimen. Jeg stresser litt med en skoleoppgave, men ellers er vel livet som hos de fleste småbarnsforeldre: litt lite søvn, litt hyling, men definitivt mest kos :rødme:

Håper alle andre har det fint også!

Og forresten, i går ble jenta mi 2 måneder gammel! Tenk så fort tida går!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med 2 mndr! :)

Er nok mange babyer som tar tid ja... og mange slitne mammaer kanskje? Jeg er ihvertfall ganske sliten. Og kunne ønske meg litt mer hjelp fra samboer, som bare jobber, jobber og atter jobber, og er sliten selv når han endelig sitter i stua sammen med oss.

Men ja, definitivt mest kos :) Og uansett hvor sliten jeg er, ikke vet hvilken dag det er, holder på å sette fyr på huset, betaler tlfregninga mi 2 ganger, og ser dobbelt når jeg skriver her nå, så savner jeg lille jenta mi noe grusomt når hun sover! Kan sitte og stirre på henne i evigheter istedetfor å legge meg, hun er bare noe så utrolig nydelig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...