solkrem Skrevet 8. juli 2009 #1 Del Skrevet 8. juli 2009 Hei. Jeg har fri noen dager, og må jobbe som bare det etterpå. I tillegg har jeg ny fryser som står tom, så jeg vurderer å lage masse mat som jeg kan fryse ned. Problemet er bare ideer til god mat som lett kan fryses. Dette har jeg kommet på så langt: Pizzabunn (med og uten saus) Kjøttsauser til pasta Kjøttkaker Pizzahorn Boller Kaker Man blir jo ganske fort lei av disse få tingene, så om dere har noen tips, tar jeg gledelig i mot dem oppskrifter er også fint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk. Stella Skrevet 8. juli 2009 #2 Del Skrevet 8. juli 2009 Lasagne Moussaka Pølse&makaronigrateng Fiskegrateng Andre ovnsbakte former ( kan varieres i det uendelige - pasta eller poteter, skinke, kylling, kjøttdeig, diverse grønnsaker. Hell over enten typisk "gratinerte poteter-saus" (fløte/melk/ost), eller div Dolmio/Uncle Ben's) Forskjellige gryter (kyllinggryter, chili con carne, mer indiskinspirerte gryter osv...) Lapskaus Supper Ellers ville jeg også bakt rundstykker, grove/fine, og fryst ned ferdig oppskjært brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solkrem Skrevet 9. juli 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 9. juli 2009 Takk for mange tips De ovnsbakte formene høres jo kjempelurt ut, for det tar jo en del tid å lage dem. Men steker du dem helt ferdig før du fryser ned, eller forsteker du bare? Tenker at det sikkert ikke smaker like godt når det har vært fryst Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solkrem Skrevet 19. juli 2009 Forfatter #4 Del Skrevet 19. juli 2009 I dag har jeg vært produktiv og fryst ned: 30-40 boller 30 muffins nok brun saus til 10 middager 5 måltider med kjøttkaker 2 pizza 2 lasagne 2 mousakka 10 glass tomatsaus Flere tips? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tor Erik Skrevet 19. juli 2009 #5 Del Skrevet 19. juli 2009 (endret) Kjøttboller (du har jo saus) Hamburgere Ellers kan du jo prøve å halvsteike brød / rundstykker dersom du har tid til å steke dem når du trenger de. Ellers er jo både cous cous og pasta svært raskt å lage, og kan kombineres med kvikke sauser og salater. (vet det ikke er frossenmat, men man kan lage mat raskt uten frossen start også. Tor Erik Innlegget er endret iht KGs regler. Bond, mod Endret 19. juli 2009 av Bond Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå