Gå til innhold

stekt løk


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Hvordan får jeg den stekete løken fin gyllen brun, og med god smak.Får det bare ikke til,og jeg som er så glad i stekt løk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

hei anonym icon_wink.gif

Ha den oppskårede løken i en stekepanne med varm margarin.La den surre i dette til den blir gylden,ha i litt sukker så vil du se at den blir brunes etter hvert.Ha i 5 ss med vann og la dette koke.Jeg bruker å varme kjøttbollar i løen og servere potetmos vedsiden av.Dette er en enkel middag for travle damer og menn

hilsen

Indianlady

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...