Gjest Anonymous Skrevet 21. april 2002 #1 Del Skrevet 21. april 2002 Hvordan får jeg den stekete løken fin gyllen brun, og med god smak.Får det bare ikke til,og jeg som er så glad i stekt løk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 22. april 2002 #2 Del Skrevet 22. april 2002 hei anonym Ha den oppskårede løken i en stekepanne med varm margarin.La den surre i dette til den blir gylden,ha i litt sukker så vil du se at den blir brunes etter hvert.Ha i 5 ss med vann og la dette koke.Jeg bruker å varme kjøttbollar i løen og servere potetmos vedsiden av.Dette er en enkel middag for travle damer og menn hilsen Indianlady Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 25. april 2002 #3 Del Skrevet 25. april 2002 og hjelper ikke dette kan du bruke sukkerkulør i tillegg, det er jo lov å jukse litt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå