Gjest Anonymous Skrevet 21. april 2002 #1 Skrevet 21. april 2002 Hvordan får jeg den stekete løken fin gyllen brun, og med god smak.Får det bare ikke til,og jeg som er så glad i stekt løk.
Gjest Anonymous Skrevet 22. april 2002 #2 Skrevet 22. april 2002 hei anonym Ha den oppskårede løken i en stekepanne med varm margarin.La den surre i dette til den blir gylden,ha i litt sukker så vil du se at den blir brunes etter hvert.Ha i 5 ss med vann og la dette koke.Jeg bruker å varme kjøttbollar i løen og servere potetmos vedsiden av.Dette er en enkel middag for travle damer og menn hilsen Indianlady
fruenge Skrevet 25. april 2002 #3 Skrevet 25. april 2002 og hjelper ikke dette kan du bruke sukkerkulør i tillegg, det er jo lov å jukse litt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå