Gå til innhold

stekt løk


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Hvordan får jeg den stekete løken fin gyllen brun, og med god smak.Får det bare ikke til,og jeg som er så glad i stekt løk.

Gjest Anonymous
Skrevet

hei anonym icon_wink.gif

Ha den oppskårede løken i en stekepanne med varm margarin.La den surre i dette til den blir gylden,ha i litt sukker så vil du se at den blir brunes etter hvert.Ha i 5 ss med vann og la dette koke.Jeg bruker å varme kjøttbollar i løen og servere potetmos vedsiden av.Dette er en enkel middag for travle damer og menn

hilsen

Indianlady

Skrevet

og hjelper ikke dette kan du bruke sukkerkulør i tillegg, det er jo lov å jukse litt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...