Donpedro Skrevet 28. juni 2009 #1 Del Skrevet 28. juni 2009 Jeg har bakt eplekake i rundform i dag. Røren/deigen så veldig bra ut, og er basert på denne oppskriften: http://matmons.net/visoppskrift.asp?id=170 Nå har kaken stått i 60 min på 200 grader, og når jeg stikker inn pinne, så kommer det masse røre ut. Kaken er blitt litt høy, men ikke høyere enn formen. Prøvde å lutte med en tynn kniv nedi, men det ser ut som at det er masse røre i kaken! Hva i all verden gjør jeg nå, uten å brenne kaken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hårek Skrevet 28. juni 2009 #2 Del Skrevet 28. juni 2009 Du kan legge litt bakebapir over formen hvis du er redd den skal bli for brun på toppen, men etter en time bør den jo i grunnen være ferdigstekt... Tror jeg hadde tatt sjansen på at den var ferdig, og at den "setter" seg når den avkjøles. (epler har jo en fastere konsistens når de er avkjølt) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Donpedro Skrevet 28. juni 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 28. juni 2009 Ok, nå har den stått 70 min, så jeg kan vel prøve. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå