Gå til innhold

Eplekakekrise


Donpedro

Anbefalte innlegg

Jeg har bakt eplekake i rundform i dag. Røren/deigen så veldig bra ut, og er basert på denne oppskriften:

http://matmons.net/visoppskrift.asp?id=170

Nå har kaken stått i 60 min på 200 grader, og når jeg stikker inn pinne, så kommer det masse røre ut. Kaken er blitt litt høy, men ikke høyere enn formen. Prøvde å lutte med en tynn kniv nedi, men det ser ut som at det er masse røre i kaken!

Hva i all verden gjør jeg nå, uten å brenne kaken?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan legge litt bakebapir over formen hvis du er redd den skal bli for brun på toppen, men etter en time bør den jo i grunnen være ferdigstekt...

Tror jeg hadde tatt sjansen på at den var ferdig, og at den "setter" seg når den avkjøles. (epler har jo en fastere konsistens når de er avkjølt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...