Elizia Skrevet 23. juni 2009 #1 Del Skrevet 23. juni 2009 Min tur å ta med kake til fredagskaffe på jobben. Får ikke tid til å bake senere i uka så jeg måtte bake kaken i dag tirsdag : eplekake med vaniljekrem i. Hvordan oppbevare den best til fredag? Bør jeg fryse den eller "holder" den seg fersk i kjøleskapet?? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/423452-oppbevaring-av-eplekake/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bolligator Skrevet 24. juni 2009 #2 Del Skrevet 24. juni 2009 Jeg ville satt den i frysern, tatt den ut på fredag morgen, og hivd den i ovnen igjen på lav varme rett før servering. God som ny! Min erfaring er at eplekake lett blir tørr om den står. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/423452-oppbevaring-av-eplekake/#findComment-7043757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Wei Wei Skrevet 11. september 2012 #3 Del Skrevet 11. september 2012 Er det bedre å oppbevare eplekake i kjøleskapet eller i plastpose i romtemperatur? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/423452-oppbevaring-av-eplekake/#findComment-11518303 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå