Elizia Skrevet 23. juni 2009 #1 Del Skrevet 23. juni 2009 Min tur å ta med kake til fredagskaffe på jobben. Får ikke tid til å bake senere i uka så jeg måtte bake kaken i dag tirsdag : eplekake med vaniljekrem i. Hvordan oppbevare den best til fredag? Bør jeg fryse den eller "holder" den seg fersk i kjøleskapet?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bolligator Skrevet 24. juni 2009 #2 Del Skrevet 24. juni 2009 Jeg ville satt den i frysern, tatt den ut på fredag morgen, og hivd den i ovnen igjen på lav varme rett før servering. God som ny! Min erfaring er at eplekake lett blir tørr om den står. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Wei Wei Skrevet 11. september 2012 #3 Del Skrevet 11. september 2012 Er det bedre å oppbevare eplekake i kjøleskapet eller i plastpose i romtemperatur? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå