Kitty_katt Skrevet 7. juni 2009 #1 Del Skrevet 7. juni 2009 Hvor oppbvarer dere grønnsaker? Jeg bruker å ha kålrabi og andre rotgrønnsaker i kjøleskapet og salat og slikt på kjøkkenbordet. Er dette helt feil? Syns alltid grønnsakene mine blir så fort dårlige=/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goji Skrevet 7. juni 2009 #2 Del Skrevet 7. juni 2009 Det Wenche på GMN sier er jo at du burde blåse opp en plastpose og lege salat inne der. Hvis du bare har salat stående ute, blir det jo gankefort dårlig. :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marlo Skrevet 7. juni 2009 #3 Del Skrevet 7. juni 2009 Har alt i kjöleskap - helt nederst. Salater har jeg i fryseposer og gjör som pom sier her - lar de väre runde som en ball liksom. Ville aldri hatt salater og grönnsaker på kjökkenbenken, spesiellt nå om sommeren. Tar 2 sekunder så er det så mye bananfluer her også blir det jo så fort dårlig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kitty_katt Skrevet 7. juni 2009 Forfatter #4 Del Skrevet 7. juni 2009 Har ikke hatt så mye salat stående fremme i det siste..somregel bare frukt. Men skal jeg ha allt i kjøleskapet da i poser? Har en sånn grønnsaksskuff nederst i kjøleskapet:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marlo Skrevet 7. juni 2009 #5 Del Skrevet 7. juni 2009 Trenger ikke ha alt i poser, men salater er greit å ha i pose. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest MooCow Skrevet 7. juni 2009 #6 Del Skrevet 7. juni 2009 Oppbevarer alt, utenom tomater og avocado, i kjøleskapet. Grønnsaker som man har begynte aa bruke holder seg lenge hvis man pakker de inn i litt tørkepapir og saa i plast. Jeg antar det er fordi tørkepapiret trekker til seg fuktighet. Tomater og avocado legger jeg ofte i vinduskarmen saa de faar solt seg litt. Gir bedre smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lovenemo Skrevet 7. juni 2009 #7 Del Skrevet 7. juni 2009 Jeg legger alt i kjøleskapet, funker fint.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mia- Skrevet 8. juni 2009 #8 Del Skrevet 8. juni 2009 Hei, Jeg gjør også slik som andre her har skrevet, har salaten i en pose. Det jeg gjør når jeg kjøper salat, f.eks. isbergsalat, jeg skjærer av "rotfestet" og vasker salaten. Legger ofte hele salaten i en bolle med vann, eller rett i kjøkkenvasken, slik at jord og evnt. småkryp blir borte. Så rister jeg av vannet og har salaten i en vanlig brødpose eller slike med zip-lås. Du bør ha luft inne i posen, slik at den ser litt "oppblåst" ut. Ellers fant jeg dette på frukt.no og der står det bl.a.: Bør oppbevares i romtemperatur: Epler Pærer Melon Banan Papaya Avocado Tomat Agurk Artiskokk Fersk ingefær Aubergine Squash Bør oppbevares i kjøleskapet: Steinfrukter Bær De aller fleste grønnsaker Jeg har en bod ved siden av kjøkkenet der jeg oppbevarer poteter og andre rotgrønnsaker, siden disse ikke skal ha så mye lys. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå