Gå til innhold

Hvilken Volvo?


Gjest Gjest_Emma_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Emma_*

Jeg skal kjøpe bruktbil! Må ha en stasjonsvogn (har hund) og har lyst på Volvo (sikkerhet er viktig etter å ha vært i en ulykke nylig). Valget står da mellom en nyere Volvo V40 bensin (ofte ca 100.000 km) eller en eldre Volvo V70 diesel(ca 150000-200000 km). Noen som har peil på bil som kan si noe om hva de hadde valgt og hvorfor? Takker for svar :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hadde valgt V70, ganske enkelte fordi de er en del strøre enn V40. Går greit å få plass til buret til bikkja mi (mellomstor/stor rase) i bagasjerommet der og fremdeles ha plass igjen til annen bagasje (vet riktignok ikke hvilken hund du har). Synes V40 blir litt i trangeste laget, spes. bagasjerommet som også er "nedfelt" slik at det blir en kant. Dumt i fht. et evt. hundebur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

V70 er jo den beste dersom du har hund i fht plass. Når jeg er på "hundesamlinger" (utstillinger, bruks etc) i Sverige, er det V70 som gjelder - da står de som perler på en snor. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk så mye for svar!

Har en hund på ca 26 kg, så hun tar jo en del plass og sånn sett er jo V70 det beste. Det som er ulempen er jo at for samme pris så mye jo V70 endel eldre, har jo dessverre ikke et ubegrenset budsjett... Er redd det blir mer verkstedutgifter med en nesten 10 år gammel bil... Noen fler med erfaring???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Samme gjest som svarte sist - Volvo er jo generelt noe av det som holder lengst, men det er klart at jo mer elektronikk de putter inn i de nyere modellene, desto mer kan gå galt. Selv har jeg en 14 år gammel Volvo 850 (forgjengeren til V70) som går som ei klokke. Der er det imidlertid lite elektronikk (det er rett og slett en litt lang, flat traktor :fnise: ). Har tatt den fra 200 000 til 217 000 og har så langt ikke opplevd noe problem med variert kjøring.

Det som forøvrig er bra, er at skulle noe skje, tar du den med til Sverige og får den reparert der for en latterlig lav pris (i forhold til Norge). Der er både kompetense og deler billig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...