Gjest Gjest Skrevet 14. mai 2009 #1 Del Skrevet 14. mai 2009 Ja, går det fint? Hvor lange må de i såfall stå og hvor mange grader? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. mai 2009 #2 Del Skrevet 14. mai 2009 Ja, går det fint? Hvor lange må de i såfall stå og hvor mange grader? Jada, det går fint. Jeg bruker å legge forskjellige rotgrønnsaker i biter, heller olje over, og drysser godt med salt, pepper og timian (namnam), så setter jeg formen i ovnen på 200/220 grader i 10-15 min, deretter tar jeg ut formen og legger laksefiletene oppå, da bruker jeg å ha den i ovnen i 12 min. kjempegodt! er forresten best hvis filetene er marinert og krydret med sitronpepper. Dette er utrolig godt sammen med agurksalat, rømme og poteter/potetstappe:) Liker mat som lager seg selv;) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Jentepusen_* Skrevet 14. mai 2009 #3 Del Skrevet 14. mai 2009 Jeg pleier å steke en halv pose med stekegrønnsaker, legge dem i form - hell fløte over og legg laksefilet oppå. Stekes i 30 min ca 200 grader ... med ris tilbehørnam nam Eller legg laks i folie med bremykt og krydre. Stekes 30 min 200 grader, serveres med poteter grønnsaker og sandefjordsmør.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 14. mai 2009 #4 Del Skrevet 14. mai 2009 Jeg finhakker hvitløk og river ingefær og blander dette sammen med olivenolje. Så pensler jeg laksestykket/stykkene godt med dette, pakker inn i aluminiumsfolie og steker i ovnen på 200 grader 25-30 minutter. PS, noen ganger legger jeg gulrotstaver og blomkål inni laksepakkene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå