Gå til innhold

Vil bytte ut yarisen


Gjest Gjest_Maria_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Maria_*

Vi har en Toyota Yaris 99-modell som er i god stand alderen tatt i betraktning. Bilen har vært jevnlig på service, og den ser i tillegg fin ut. Egentlig er vi kjempefornøyd med bilen. Den er super til bykjøring (vi bor midt i byen) og er lett å parkere. Lite drivstoff bruker den også. Men så er jo bagasjerommet på størrelse med et litt stort hanskerom... ;) Derfor blir det et veldig styr hver gang vi skal på lengre kjøretur med begge barna og masse bagasje. Ofte ender det med at vi sender barna med fly og så kjører vi selv med bagasjen!

Derfor ser vi nå etter en bruktbil med større bagasjeplass. Det er viktig at bilen ikke er bredere enn Yarisen (170 cm), for vi må kjøre gjennom et veldig smalt smug for å parkere gratis her vi bor. Men bilen må være lengre og ha bedre bagasjeplass. Vi er glad i Toyota, og skulle gjerne hatt det igjen, men det er ikke noe absolutt krav. Bilen må være brukelig på vinterføre, orker ikke noen godværsbil!

Er det noen som har en idé om hva slags bil vi kunne skaffet oss ut fra disse kriteriene? Vi ser for oss en litt eldre bil, sånn at vi ikke må betale noe særlig mer for den "nye" bilen enn vi får for å selge Yarisen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...