Gå til innhold

Bilråd?


Gjest flia

Anbefalte innlegg

Samboeren og jeg skal kjøpe vår første bil, og jeg ville gjerne se om noen her har noen råd å gi oss.

Vi bor midt i byen, det blir gateparkering. Mest bykjøring, og kjøring i områdene rundt. En og annen langtur. Bilen skal i utgangspunktet ikke brukes til jobbkjøring. Kan gjerne være liten, men ikke helt mikro. Fem dører og litt bagasjeplass må det være. Gjerne bensingjerrig. Litt "moderne" utstyr hadde vært fint, men er usikker på hva vi trenger. Pris cirka 100 000, men kan gå litt opp om det er god grunn til det.

På forhånd takk for råd! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

alle har jo sine bilmerke prefferanser som regelt. jeg liker ikke jappse biler, da jeg syntes de ikke er robuste av design, men heller tysker fanatikeren. jeg er all for the design!

personlig er jeg en audi fantast! så jeg vil anbefale en audi a4 eller a3 (som er mindre igjen) dersom dere vil la litt luksus bil, som jeg syntes det er i mine øyne.

søk gjerne litt på finn.no på audi a4 eller a3 på (den gamle typen er frem til 2005 også, men den nye typen kom på slutten av 05 også) 2005 og oppover. de er gjerne litt dyrere enn 100.000 kr, men jeg syntes fortsatt man får mye for pengene når det kommer til disse. da jeg syntes de er utrolig tøffe biler :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle jeg selv valgt en bensingjerrig bybil som i tillegg er komfortabel, ville jeg valgt mazda 2, peugeot 206 eller polo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...