Jump to content
Sign in to follow this  
Yvaine

The world according to Yvaine

Recommended Posts

Yvaine

Jah, får prøve meg på denne dagbokgreia jeg også! Hadde egentlig som nyttårsforsett å begynne å skrive dagbok (på papir) men kom aldri helt i gang.. Så da prøver jeg her! Gikk og tenkte litt i dag på hva slags type dagbok jeg vil skrive, og kom frem til at dette får være en "trene-røykeslutt-skrive bachelor-spise sunnere-date-dagbok". Da har jeg vel dekket det meste! :ler:

Jeg er ikke heeelt komfortabel med å utlevere meg selv så veldig på slike store forum, men litt kan jeg nå fortelle om meg selv (så blir det kanskje mindre skummelt etterhvert...)

Jeg er 27 (snaaart 28), studerer sykepleie, bor på studenthybel og er singel. Er straks ferdig med siste studieår, og er dermed midt i bachelorskrivingen akkurat nå. Jeg har en mamma og en pappa og en yngre søster og noen dyr (som ikke bor her hos meg, dumme dumme husreglementet). Jeg er en forholdsvis rolig person, de som ikke kjenner meg ser nok sikkert på meg som litt av en 'loner', jeg føler meg mest komfortabel i selskap med folk jeg kjenner (da går til gjengjeld skravla ustanselig).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Yvaine

Sånn, da kan jeg jo offisielt innvie dagboken min med en beretning om dagens aktiviteter.

Vært på trening i dag, det ble en time med bosu core. Svintungt for en som er i så dårlig form som meg! Samtidig er det knallgodt å kjenne at jeg er sliten etter en sånn økt. I en tråd en plass her på forumet fant jeg link til et genialt gåprogram som jeg tenkte jeg sku prøve å følge opp. Så turen til og fra treningssenteret i dag gikk via en liten omvei sånn at jeg fikk pesa meg godt ut.

I bachelorverden står ting bedre til etter en liten frustrasjons-topp i begynnelsen av helga. Har fått skrevet 15 sider de siste dagene, og er svært fornøyd med det! Har imidlertid det verste igjen - drøftinga :unsure: Er ganske clueless på den fronten, så ser for meg at veiledern kommer til å være rimelig lei av meg etterhvert :ler:

Er veldig stolt over meg selv som har klart å ikke spise noe some er skrekkelig usunt i løpet av helga. Lørdagssnacksen var en pose pistasjenøtter! Er fryktelig glad i sjokolade (i likhet med de fleste kvinner, antar jeg :ler:), men må prøve å styre meg litt. Det blir mye småspising når jeg sitter inne og skriver hele dagen, men prøver å styre inntaket i retning frukt og nøtter.. Det store prosjektet er å kutte ut saft, og det går faktisk forholdsvis greit.

Sånn på datingfronten tror jeg det er framgang (er hvertfall mer framgang enn det har vært på tre år!). Har truffet en helt super fyr som jeg har vært ute med en del ganger, og håper (og tror) at vi treffer hverandre i helgen som kommer. Har gjort noen mageplask de siste åra, men har en god følelse denne gangen... (Her hadde det passet fint med en smiley som krysser fingrene!)

Og nå er det på tide med noe (sunt) å spise, kjenner jeg!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yvaine

Å herregud... Smerte!!

Ble med noen venninner på step styrke i går, og i dag er det bare vooondt :ler: Jeg eier ikke koordinasjon, og så nok ganske snodig ut der jeg stod og krangla med den stepboksen i min egen rytme.. Vi gjorde noen vektøvelser også, og de gikk overraskende greit. Kjenner det for det meste i beina i dag, og litt i magen etter mandagen..

Men - den gode følelsen av å ha fått bevegd meg veier opp for stølheten i dag, så det blir nok step styrke på meg neste tirsdag også, ser jeg for meg!

Prøver å komme i gang med dagens skriveøkt, men det er vanskelig.. Det er kjempefint vær ute, jeg har lyst å dra til byen og shoppe og jeg er igrunn møkklei bøker akkurat nå.. Ordentlig test av viljestyrke! Hadde veiledning i går, ogfikk ganske mange gode tips til det videre arbeidet. Akkurat nå ser jeg forholdsvis lyst på drøftinga, så håper å kunne komme i gang med den før helga..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yvaine

Puh

Fremgang i trening: Kleint

Fremgang i spise sunt: Heller dårlig

Fremgang i dating: Lite

Fremgang i bachelor: Snart ferdig!!

/exit Yvaine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yvaine
Puh

Fremgang i trening: Kleint

Fremgang i spise sunt: Heller dårlig

Fremgang i dating: Back to square one

Fremgang i bachelor: Snart ferdig!!

/exit Yvaine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yvaine

Omg! Jeg har skrevet ferdig bacheloroppgaven! En hel bacheloroppgave helt alene!!

Feirer med en kald øl akkurat nå. Den har ligget i kjøleskapet en stund, og smaker litt ubestemmelig.. Er en liten stund siden jeg sist drakk øl, men syns å huske at det smaker litt annerledes enn det flaska gjør. Men pytt! Det er en kald øl! Weehee!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Yvaine

Etter en måned (som har blitt brukt til generelt slaraffenliv og bittelitt jobb) er det kanskje på tide å skrive noe her igjen!

Kan jo begynne med at jeg fikk B på bachelorprosjektet!!! Waaaah!! Jeg er mer enn kjempefornøyd med det!!

Har begynt i sommerjobben, men har allerede rukket å bli sykmeldt en uke (dette da i andre arbeidsuka.. kjempefestlig). Ikke no alvorlig, så satser på at det er over til sykmeldinga går ut.

I dag har jeg vært skikkelig flink, vært hos pappa og klippa plenen, malt masse her hjemme og vært ute på vasetur i byen. I kveld blir det hjemmelaget calzone og Bones på tv3 :D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites
TittTitt
:hallo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...