Gjest Gjest Skrevet 15. april 2009 #1 Del Skrevet 15. april 2009 Ja dette har jeg altid lurt på, må vel være noen ingredienser som utgjør forskjellen?? jeg liker de myke jeg da:) det hjelper å legge de oppå hverandre når de er myke også...men tar imot tipst til ulikhetene i røra! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_meg_* Skrevet 15. april 2009 #2 Del Skrevet 15. april 2009 Er ingen bakemester, men har hørt at vann i røra gjør dem sprø... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/#findComment-6794867 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. april 2009 #3 Del Skrevet 15. april 2009 Er ingen bakemester, men har hørt at vann i røra gjør dem sprø... aha! godt mulig... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/#findComment-6794877 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Gjest3_* Skrevet 15. april 2009 #4 Del Skrevet 15. april 2009 Smør og rømme gir også sprø vafler. Myke blir dem når de de stables på tallerken. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/#findComment-6795125 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 16. april 2009 #5 Del Skrevet 16. april 2009 Jeg liker også myke vafler! :D Åh, jeg har alltid følt meg så alene... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/#findComment-6798825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 16. april 2009 #6 Del Skrevet 16. april 2009 Jeg liker også myke vafler! :D Åh, jeg har alltid følt meg så alene... Hihi da kan vi ha "myke vafler party"! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/#findComment-6800486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 16. april 2009 #7 Del Skrevet 16. april 2009 Gjær i røra gjør dem også svært sprø, nærmest kjeksaktige om du har i mye. Stabling gjør dem myke. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/#findComment-6800975 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vaffelkone Skrevet 17. april 2009 #8 Del Skrevet 17. april 2009 Her i huset er det myyyyyke saftige vafler som gjelder. Jeg bruker flere ting som er med på å gjøre dem myke ; mange egg, kulturmelk + en neve eller to med havregryn! Nam...tror det må bli vafler på søndag. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/#findComment-6803638 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tanita Skrevet 17. april 2009 #9 Del Skrevet 17. april 2009 Liker også myke vafler. De fleste liker jo de sprø så kjekt med noen tips. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/#findComment-6803674 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 17. april 2009 #10 Del Skrevet 17. april 2009 (endret) Det stemmer at vann i røra gjør dem sprø. Vil jeg ha sprø vafler bruker jeg ikke melk eller egg, men rømme og vann. Vil jeg ha myke vafler bruker jeg både melk, egg og rømme, men ikke vann. Ellers er det likt for begge med mel, sukker, litt salt og evt smeltet smør. Endret 17. april 2009 av Arkana Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/407328-hva-gj%C3%B8r-vaflene-myke-og-hva-gj%C3%B8r-dem-spr%C3%B8/#findComment-6803689 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå