Gjest Gjest Skrevet 15. april 2009 #1 Skrevet 15. april 2009 Ja dette har jeg altid lurt på, må vel være noen ingredienser som utgjør forskjellen?? jeg liker de myke jeg da:) det hjelper å legge de oppå hverandre når de er myke også...men tar imot tipst til ulikhetene i røra!
Gjest Gjest_meg_* Skrevet 15. april 2009 #2 Skrevet 15. april 2009 Er ingen bakemester, men har hørt at vann i røra gjør dem sprø...
Gjest Gjest Skrevet 15. april 2009 #3 Skrevet 15. april 2009 Er ingen bakemester, men har hørt at vann i røra gjør dem sprø... aha! godt mulig...
Gjest Gjest_Gjest3_* Skrevet 15. april 2009 #4 Skrevet 15. april 2009 Smør og rømme gir også sprø vafler. Myke blir dem når de de stables på tallerken.
Gjest Gjest Skrevet 16. april 2009 #5 Skrevet 16. april 2009 Jeg liker også myke vafler! :D Åh, jeg har alltid følt meg så alene...
Gjest Gjest Skrevet 16. april 2009 #6 Skrevet 16. april 2009 Jeg liker også myke vafler! :D Åh, jeg har alltid følt meg så alene... Hihi da kan vi ha "myke vafler party"!
Gjest Gjest Skrevet 16. april 2009 #7 Skrevet 16. april 2009 Gjær i røra gjør dem også svært sprø, nærmest kjeksaktige om du har i mye. Stabling gjør dem myke.
Gjest vaffelkone Skrevet 17. april 2009 #8 Skrevet 17. april 2009 Her i huset er det myyyyyke saftige vafler som gjelder. Jeg bruker flere ting som er med på å gjøre dem myke ; mange egg, kulturmelk + en neve eller to med havregryn! Nam...tror det må bli vafler på søndag.
Gjest Tanita Skrevet 17. april 2009 #9 Skrevet 17. april 2009 Liker også myke vafler. De fleste liker jo de sprø så kjekt med noen tips.
Arkana Skrevet 17. april 2009 #10 Skrevet 17. april 2009 (endret) Det stemmer at vann i røra gjør dem sprø. Vil jeg ha sprø vafler bruker jeg ikke melk eller egg, men rømme og vann. Vil jeg ha myke vafler bruker jeg både melk, egg og rømme, men ikke vann. Ellers er det likt for begge med mel, sukker, litt salt og evt smeltet smør. Endret 17. april 2009 av Arkana
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå