Gå til innhold

Hva gjør vaflene myke og hva gjør dem sprø?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja dette har jeg altid lurt på, må vel være noen ingredienser som utgjør forskjellen??

jeg liker de myke jeg da:) det hjelper å legge de oppå hverandre når de er myke også...men tar imot tipst til ulikhetene i røra!

Gjest Gjest_meg_*
Skrevet

Er ingen bakemester, men har hørt at vann i røra gjør dem sprø...

Skrevet
Er ingen bakemester, men har hørt at vann i røra gjør dem sprø...

aha! godt mulig...

Gjest Gjest_Gjest3_*
Skrevet

Smør og rømme gir også sprø vafler. Myke blir dem når de de stables på tallerken.

Skrevet

Jeg liker også myke vafler! :D Åh, jeg har alltid følt meg så alene...

Skrevet
Jeg liker også myke vafler! :D Åh, jeg har alltid følt meg så alene...

Hihi :fnise: da kan vi ha "myke vafler party"! :)

Skrevet

Gjær i røra gjør dem også svært sprø, nærmest kjeksaktige om du har i mye. Stabling gjør dem myke.

Gjest vaffelkone
Skrevet

Her i huset er det myyyyyke saftige vafler som gjelder. Jeg bruker flere ting som er med på å gjøre dem myke ; mange egg, kulturmelk + en neve eller to med havregryn! :) Nam...tror det må bli vafler på søndag. :)

Gjest Tanita
Skrevet

Liker også myke vafler. De fleste liker jo de sprø så kjekt med noen tips.

Skrevet (endret)

Det stemmer at vann i røra gjør dem sprø. Vil jeg ha sprø vafler bruker jeg ikke melk eller egg, men rømme og vann. Vil jeg ha myke vafler bruker jeg både melk, egg og rømme, men ikke vann. Ellers er det likt for begge med mel, sukker, litt salt og evt smeltet smør.

Endret av Arkana

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...