April07/Des09 Skrevet 14. april 2009 #1 Skrevet 14. april 2009 Nå har vi invitert foreldrene mine på middag til lørdag. Og siden det ligger noe reinsdyrkjøtt i frysen tenkte jeg å prøve meg på dette.. Men trenger din beste oppskrift????
Gjest Lotus Skrevet 18. april 2009 #2 Skrevet 18. april 2009 Nå har vi invitert foreldrene mine på middag til lørdag. Og siden det ligger noe reinsdyrkjøtt i frysen tenkte jeg å prøve meg på dette.. Men trenger din beste oppskrift???? Når du har så gode råvarer som reinsdyrkjøtt vil jeg anbefale deg å kun bruke salt og pepper til krydder for det første. Du kan lage skav av det du har, da skaver du av tynne tynne flak av kjøttet mens det er "halvtint", dette steker du i en gryte, finhakk løk og ha så på godt med matfløte. Enkelt og greit og veldig godt. Til dette kan du servere ris eller potet og en god salat og selvsagt tyttebær. Her går det i reinskjøtt hver dag, å man blir aldri lei, lykke til
mee mee Skrevet 18. april 2009 #3 Skrevet 18. april 2009 Denne gyta lager vi: halvstek en ferdigpose med oppskjært reinkjøtt (reinskav) med salt, pepper og viltkrydder. Kok opp saus med en pose toro viltsaus og en pose toro fløtesaus (blandes) Ha oppi kjøttet, og ha oppi litt rømme, tyttebær og brunost. Kjempegodt!
Markjordbær Skrevet 18. april 2009 #4 Skrevet 18. april 2009 (endret) http://homemaker.blogg.no/1229434414_gryte...dvinsmarin.html Denne er god! Kan ikke tenke meg at den ikke kommer til å fungere med reinsdyrkjøtt selv om jeg brukte elg. Bruk gjerne litt sukkerkulør i for finere farge - det glemte jeg da jeg lagde den gryta Endret 18. april 2009 av Markjordbær
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå