GodsChild Skrevet 14. april 2009 #1 Del Skrevet 14. april 2009 Er det noen forskjell i naeringsinnhold og hvordan kroppen reagerer paa det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Freja_* Skrevet 14. april 2009 #2 Del Skrevet 14. april 2009 Er det noen forskjell i naeringsinnhold og hvordan kroppen reagerer paa det? Tror ikke det er noen forskjell i næringsinnholdet. Både fint sammalt og grovt sammalt inneholder alle deler av kornet så vidt jeg har forstått. Forskjellen ligger bare i hvor mye det er malt. Regner med det er like sunt, men tarmene får selvfølgelig litt mer å arbeide med når man spiser det groveste. Kanskje det er bedre for fordøyelsen? Den hvetefrie bloggen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GodsChild Skrevet 14. april 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 14. april 2009 Takk for svar! Vet du om fint sammalt mel har noen annen innvirking paa blodsukkeret enn grovt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Freja_* Skrevet 15. april 2009 #4 Del Skrevet 15. april 2009 Tror det går for det samme. Alle næringsstoffene er jo der, det er like mye kostfiber i fint som i grovt sammalt. Jeg pleier å bake mye med fint sammalt spelt og rug (tåler ikke hvete) og da tilsetter jeg linfrø eller sesamfrø i deigen. Noen ganger raspet gulrot. Slik blir det mindre karbohydrater og mye fiber. Det har bra innvirkning på blodsukkeret. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GodsChild Skrevet 15. april 2009 Forfatter #5 Del Skrevet 15. april 2009 Takk for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå