GodsChild Skrevet 14. april 2009 #1 Del Skrevet 14. april 2009 Er det det samme som sammalt hvetemel? Maa det vaere grovt eller kan man ogsaa bruke fint? Og, er det noen som vet det norske ordet for breadfruit? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catwoman Skrevet 14. april 2009 #2 Del Skrevet 14. april 2009 Og, er det noen som vet det norske ordet for breadfruit? Brødfrukt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GodsChild Skrevet 14. april 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 14. april 2009 Brødfrukt Ah, var det saa lett altsaa Faar jeg kjoept det noe sted i Oslo, vet du det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catwoman Skrevet 15. april 2009 #4 Del Skrevet 15. april 2009 Det vet jeg ikke - har aldri sett det noe sted før. Men vil tro du kan finne det i en stor invandrerbutikk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Susan Sto Helit Skrevet 15. april 2009 #5 Del Skrevet 15. april 2009 Er det det samme som sammalt hvetemel? Maa det vaere grovt eller kan man ogsaa bruke fint? Og, er det noen som vet det norske ordet for breadfruit? whole wheat flour betyr vel fullkornshvetemel, så det bør nok være grovt. (Sammalt, altså.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå