Gjest Gjest_Påskeharen_* Skrevet 11. april 2009 #1 Del Skrevet 11. april 2009 Hadde lammelår til middag i går og sitter igjen med ca. 800 gram rent lammekjøtt i dag som jeg vil bruke til restemiddag. Men hvordan bruker jeg det? Butikken stenger tidlig så jeg må få handlet det jeg trenger....gode tips mottas med en kjempeklem!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 11. april 2009 #2 Del Skrevet 11. april 2009 Det er godt å spise det kaldt, f.eks. sammen med potetstappe, saus og grønnsaker. Potetstappen kan smakes til med pepperrot, eller du kan ha kokte poteter og pepperrotkrem (rømme eller crème fraîche tilsatt pepperrot og sitron) i stedet. Du kan også lage en enkel tomatsaus med hvitløk og urter og tilsette lammekjøtt og bruke den til pasta. Eller du kan lage shepherd's pie, (og da selvfølgelig røre lammekjøttet inn i sausen til slutt). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjeste Blondie65 Skrevet 11. april 2009 #3 Del Skrevet 11. april 2009 Lammefrikasse er også godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjeste Blondie65 Skrevet 11. april 2009 #4 Del Skrevet 11. april 2009 Her! er en hel side med tips. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 11. april 2009 #5 Del Skrevet 11. april 2009 *Kald i varme pitabrød med salat og humms. *Kald til salat av couscous eller bulgur med feks tomat, rødløk, kikerter, feta og urter (bladpersille, mynte). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå