Gå til innhold

Røkt svinekam


Gjest Gjest953

Anbefalte innlegg

Gjest Tokidoki

Hvor lenge kan denne ligge i kjøleskapet før den stekes uten å bli sur? Den ble tatt opp i går og vi får ikke spist den før på søndag, går det bra?

Og hvordan steker jeg den?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis den tiner langsomt i kjøleskapet kan den godt ligge til søndag. Det har også litt å si hvor lenge den lå før nedfrysning. Hvis den lå lenge før nedfrysning har den kortere holdbarhet etterpå. Men jeg tipper på at det går bra.

Jeg liker best å koke røkt svinekam. Ellers kan den fort bli for salt. Den blir veldig fin og saftig når den kokes, men husk å ha svak varme. Bruk steketermometer, så vet du når den er ferdig.

Lag saus av krafta. Du får den brun med sukkerkulør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...