Gjest Tokidoki Skrevet 10. april 2009 #1 Del Skrevet 10. april 2009 Hvor lenge kan denne ligge i kjøleskapet før den stekes uten å bli sur? Den ble tatt opp i går og vi får ikke spist den før på søndag, går det bra? Og hvordan steker jeg den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Moon Light Skrevet 10. april 2009 #2 Del Skrevet 10. april 2009 Hvis den tiner langsomt i kjøleskapet kan den godt ligge til søndag. Det har også litt å si hvor lenge den lå før nedfrysning. Hvis den lå lenge før nedfrysning har den kortere holdbarhet etterpå. Men jeg tipper på at det går bra. Jeg liker best å koke røkt svinekam. Ellers kan den fort bli for salt. Den blir veldig fin og saftig når den kokes, men husk å ha svak varme. Bruk steketermometer, så vet du når den er ferdig. Lag saus av krafta. Du får den brun med sukkerkulør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tokidoki Skrevet 11. april 2009 #3 Del Skrevet 11. april 2009 Bør jeg steke den i dag da og heller varme den opp i morgen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå