Gjest Tokidoki Skrevet 10. april 2009 #1 Skrevet 10. april 2009 Hvor lenge kan denne ligge i kjøleskapet før den stekes uten å bli sur? Den ble tatt opp i går og vi får ikke spist den før på søndag, går det bra? Og hvordan steker jeg den?
Moon Light Skrevet 10. april 2009 #2 Skrevet 10. april 2009 Hvis den tiner langsomt i kjøleskapet kan den godt ligge til søndag. Det har også litt å si hvor lenge den lå før nedfrysning. Hvis den lå lenge før nedfrysning har den kortere holdbarhet etterpå. Men jeg tipper på at det går bra. Jeg liker best å koke røkt svinekam. Ellers kan den fort bli for salt. Den blir veldig fin og saftig når den kokes, men husk å ha svak varme. Bruk steketermometer, så vet du når den er ferdig. Lag saus av krafta. Du får den brun med sukkerkulør.
Gjest Tokidoki Skrevet 11. april 2009 #3 Skrevet 11. april 2009 Bør jeg steke den i dag da og heller varme den opp i morgen?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå