Gå til innhold

Røkt svinekam


Anbefalte innlegg

Gjest Tokidoki
Skrevet

Hvor lenge kan denne ligge i kjøleskapet før den stekes uten å bli sur? Den ble tatt opp i går og vi får ikke spist den før på søndag, går det bra?

Og hvordan steker jeg den?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis den tiner langsomt i kjøleskapet kan den godt ligge til søndag. Det har også litt å si hvor lenge den lå før nedfrysning. Hvis den lå lenge før nedfrysning har den kortere holdbarhet etterpå. Men jeg tipper på at det går bra.

Jeg liker best å koke røkt svinekam. Ellers kan den fort bli for salt. Den blir veldig fin og saftig når den kokes, men husk å ha svak varme. Bruk steketermometer, så vet du når den er ferdig.

Lag saus av krafta. Du får den brun med sukkerkulør.

Gjest Tokidoki
Skrevet

Bør jeg steke den i dag da og heller varme den opp i morgen?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...