Gå til innhold

Skumkake


Gjest Huldali

Anbefalte innlegg

Gjest Huldali

Hei! :)

Jeg skal lage skumkake i morgen og funnet en oppskrift jeg vil bruke. Der står det at gelatinen skal tilsettes marengsen i en tynn stråle. MEN bak på gelatin pakka står det at ved kalde retter skal den kalde massen tilsettes gelatinen og aldri omvendt. Altså motsier pakken og oppskriften hverandre.

Hva er riktig? Noen som har laget skumkake før, hvordan har dere gjort det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg heller gelatinen over i en tynn stråle sånn som du sier, mens det vispes.

Blir alltid vellykket ;)

Nesten litt overrasket over at flere vet om/lager denne kaka, jeg trodde jeg var en av få. Alle blir jo skumkakefrelst, sier de ikke har smakt den før og vil ha oppskriften. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Huldali

Takk for svar! Den jeg har tenkt å lage er fra det søte liv, der er det bare en, og jeg regner med at den er like god som annet som kommer fra den siden :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Huldali

Ja, det er det samme som en kjempe-kokosbolle :) Jeg lagde en liten bolle til meg selv, bare for å "godkjenne" den før gjestene får den. Nam!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...