Gjest Huldali Skrevet 8. april 2009 #1 Del Skrevet 8. april 2009 Hei! Jeg skal lage skumkake i morgen og funnet en oppskrift jeg vil bruke. Der står det at gelatinen skal tilsettes marengsen i en tynn stråle. MEN bak på gelatin pakka står det at ved kalde retter skal den kalde massen tilsettes gelatinen og aldri omvendt. Altså motsier pakken og oppskriften hverandre. Hva er riktig? Noen som har laget skumkake før, hvordan har dere gjort det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mopp Skrevet 8. april 2009 #2 Del Skrevet 8. april 2009 Jeg heller gelatinen over i en tynn stråle sånn som du sier, mens det vispes. Blir alltid vellykket Nesten litt overrasket over at flere vet om/lager denne kaka, jeg trodde jeg var en av få. Alle blir jo skumkakefrelst, sier de ikke har smakt den før og vil ha oppskriften. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sommerglede Skrevet 8. april 2009 #3 Del Skrevet 8. april 2009 oppskrift ønskes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Huldali Skrevet 9. april 2009 #4 Del Skrevet 9. april 2009 Takk for svar! Den jeg har tenkt å lage er fra det søte liv, der er det bare en, og jeg regner med at den er like god som annet som kommer fra den siden Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Flode Skrevet 9. april 2009 #5 Del Skrevet 9. april 2009 Er det dette jeg kaller kokosbollekake? :rødme: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Huldali Skrevet 10. april 2009 #6 Del Skrevet 10. april 2009 Ja, det er det samme som en kjempe-kokosbolle Jeg lagde en liten bolle til meg selv, bare for å "godkjenne" den før gjestene får den. Nam!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå