Gå til innhold

Tesla does the astro


tesla

Anbefalte innlegg

Tesla does the astro - en blogg som sjekking

Som mange av dere sikkert vet så er "Pick-up", altså systematisk sjekking, på moten hos oss gutter for tiden. Bøker som The Game og Pornopung, tv-show som The Pick-up Artist, osv har fått gutter til å tro at ved å følge en formel så kan de sjekke opp hvem som helst. Jeg er selvsagt skeptisk, men etter å ha nylig blitt dumpet av kjæresten så tenkte jeg at dette kunne være en mulighet til å prøve ut noe nytt. Jeg skriver innleggene i bloggen min som jeg linker til i tittelen, men skriver de også inn her slik at det kan diskuteres.

Det er fullt mulig at det jeg skriver er kontroversielt for noen, og jeg vil gjøre det klart at jeg synes det er helt greit at du skriver akkurat du mener. Jeg vil ha et sted hvor jeg kan skrive ned tankene mine og få kommentarer på det, slik at jeg kan utvikle meg. (:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Introduksjon - 3. april 2009

Jeg kan åpne med å si at jeg ikke er en PUA, en AfC, en natural, en chode, en AMOG eller noe annet. Jeg er en ung mann i tyveårene som bor i Norge og har interesse for å bli kjent med andre mennesker - spesielt jenter. Jeg har vært i et forhold de siste tre årene og hadde egentlig planlagt å være i det forholdet i tre år til, så å bli singel nå plutselig er veldig merkelig. Da jeg først ble sammen med kjæresten var ikke PU et like utbredt konsept som det er nå, med realityserier og undefinedmangfoldige bøker - enkelte hadde kanskje lest The Game og latet som de ikke ble imponert. Jeg har fulgt halvveis med på utviklingen, lest litt, sett litt, osv, men ingenting alvorlig. Jeg hadde ikke bruk for det, jeg hadde ingen mulighet til å virkelig teste det ut og det var ikke noe å prioritere. Frem til nå.

Fortiden:

Jeg har aldri slitt med å få jenter, men heller aldri vært en vandrende Casanova. Jeg var kanskje noen hakk over middels takket være en solid selvtillit, men noe mer enn det var det ikke. Det er selvsagt mye mer spennende med de som begynte som tapere uten selvinnsikt, stil eller utstråling som klatret seg sakte men sikkert opp rangstigen og til slutt mestret alle problemene sine samtidig som de pulte 8ere, 9ere og den beryktede 10eren, men det er ikke meg.

Nåtiden:

Det jeg derimot har er en overveldende følelse av hjelpesløshet som resultat av å ikke ha sjekket opp en jente på tre år og vel så det. Jeg har også en stil som ikke har forandret seg særlig på en stund. Det er ikke nødvendigvis negativt, men det er noe med denne drastiske overgangen fra forhold til singellivet (det kommer gjerne frem at det var hun som tok den avgjørelsen for meg) som får meg til å føle meg veldig kjedelig som den personen jeg er. En renovering hadde gjort seg - og det snart.

Fremtiden / Bloggens formål:

Det er på tide med forandring og denne bloggen er dokumentasjonen. Det er flere grunner til at jeg har tenkt å skrive blogg om livet fremover. Jeg vil ha litt struktur og tekst jeg kan se tilbake på for å følge min egen utvikling, jeg vil få kommentarer og gjerne komme i dialog med folk (PUAs og alle andre) om utviklingen og jeg vil ha noe å skrive. Dette blir ingen sutreblogg hvor jeg legger ut om hvor vondt jeg har det, men jeg innrømmer fra starten av at mye av motivasjonen min til å engasjere meg mer for sjekking og PU er for å komme over eksen. Hvorvidt dette er den sunneste måten å gjøre det på vet jeg ikke, men det får vi se etterhvert. Jeg drar ut på byen i kveld som singel for første gang på veldig lenge. Rapport kommer dagen derpå.

-Tesla

Endret av tesla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første kveld på byen som singel - 4. april 2009

"I feel sorry for people who don't drink. When they wake up, that's as good as they're going to feel that day.

-Frank Sinatra"

Det ble en hard kveld. Jeg kjøpte inn nok alkohol til å drive en hybridbil, tok på meg den flotteste kort-ermet skjorte og skinnjakke-kombinasjonen jeg fant, kjøpte en 20-pakning med Lucky Strike og beveget meg mot jentevorspielet jeg hadde blitt invitert til. Det viser seg at Ms. Ex hadde klart å irritere på seg flere av venninnene hennes ca samtidig som hun dumpet meg, noe som gjorde dem sympatiske til min sak. Jeg forsøkte å legge en plan for kvelden på turen bort, men kom ikke frem til noe fornuftig før jeg hørte "Womanizer" ned i gaten og skjønte at jentene var i gang.

Jeg er egentlig ikke særlig glad i drikkeleker. Og med det mener jeg at jeg ikke er glad i drikkeleker lenger. Hvis det å kjøre buss i virkeligheten er like tungt som drikkeleken med kortstokken tilsier så har jeg fått en helt ny respekt for yrket. Jeg hadde glemt å kjøpe blandevann og alt de hadde på festen var Fanta Exotic (de lager det fortsatt altså?) og Tonic Water, og ingen av delene smaker spesielt godt blandet med 60%. Det ble spritvann i et blandingsforhold som vokste eksponentielt etterhvert som kveld ble til natt. Dette ble drukket ut av en kaffekopp.

Akkurat det med å gi jenter et tall synes jeg er litt merkelig. Hvis jeg er interessert i en jente så går hun opp en karakter, hvis hun viser seg å ikke være interessert i meg går hun ned to karakterer. Vorset bestod av 8-9 jenter som alle lå et sted mellom godkjent og meget godkjent. Blant de meget godkjente hadde man bestevenninnen til Ms. Ex. Hun har alltid hatt et godt øye til meg, noe jeg har tatt med et smil og egentlig ikke tenkt så mye over. Jeg prøvde å unngå henne for det meste og ikke vise interesse, da jeg rett og slett ikke er så stor drittsekk at jeg ligger med venninnen til eksen min uken etter jeg blir dumpet.

Klokken er halv 12 og jeg begynner å flyte. Den første halvdelen av seksiflasken gikk ned uten store problemer, bortsett fra noen godt skjulte tårer da jeg ble utfordret til en shottekonkuranse av 18-åringen som hadde tatt med seg Apple Sourz (med z) og tok tre på rappen for å vise smårollingen hvordan de voksne gjør det. Jentene tok på seg byskoene mens jeg pisset fra altanen deres ned på naboens altan grunnet vind og vi beveget oss mot byen. Jeg var klar over at jeg var veldig full, men slet ikke med å gå. Jeg tenkte også rimelig klart, selv om jeg begynte å innse hvor kjipt ADHD sannsynligvis er å ha. Jeg klarte ikke å konsentrere meg om noe som helst i mer enn noen sekunder før noe annet blir mer interessant. Jeg klarte også å kutte hånden på en knust flaske uten å kjenne det. Jeg kjenner det nå.

Jentene bestemmer utestedet og vi dropper køen. Da mener jeg ikke at vi kjente vaktene eller sto på en liste, de slapp oss bare inn foran alle andre. Jeg vet ikke om det er sånn hver gang man er ute med jenter, men jeg vurderer å gjøre det fast fra nå av. Sangen på anlegget handler om en jente med "baggy sweat pants", en sang jeg har hørt utrolig mange ganger uten å ane hva den heter. Jentene går for å kjøpe seg rosa drinker og en av dem spanderer et glass med Jack Daniels til meg. Det er lite jeg hater mer enn Jack Daniels i verden, men jeg tar imot med et smil. Jeg ser en interessant jente ved siden av dansegulvet, og oppnår øyekontakt. Hun har veldig spesielle øyne, en kaldblå farge som var veldig vanskelig å unngå å stirre inn i. Hun snakker med en ung mann med veldig store armer, så jeg antar at jeg kan snakke om hva som helst annet enn proteinpulver og det blir mer interessant enn det denne karen har å tilby. Jeg reiser meg fra jentebordet, tar en runde rundt baren, går opp bak henne, pikker henne på ryggen (som det heter) og sier "Hei. Jeg heter Tesla. Jeg ser veldig alvorlig ut akkurat nå, så hvis du vil fortelle fyren bak deg at du må dra fordi noe forferdelig har skjedd så kan vi dra ut og ta en røyk sammen". Hun svarte med kanskje det siste jeg forventet å høre. "Herregud, går det bra med henne? Du, jeg må gå, venninnen min har vrikket ankelen i trappen utenfor!". Skuespill er tydeligvis sexy.

Jeg kysser henne utenfor utestedet, den første nye jenten jeg har kysset på en del år. Hun skrev nummeret sitt på armen min med tusj noen minutter senere og dro hjem/videre/hva hun nå skulle. Hun skrev ikke navnet sitt, så jeg er litt usikker på om jeg burde ringe henne. Jeg treffer henne kanskje igjen senere. Dørvakten spurte om han fikk bomme en røyk, og vi snakket litt sammen. Han nevnte at det overrasket han litt av jenten hadde rotet med meg, da han var sikker på at hun var sammen med en annen dørvakt han kjente men ikke likte spesielt godt. "En stor og stygg boler-type?". "Riktig". Jeg fortalte han om replikken min og han lo, og sa at han skulle spandere en øl på meg. Jeg får stikke innom stedet igjen neste helg. Jeg dro inn igjen og tilbrakte litt tid med jentene som ble gang på gang "approachet" av gutter med varierende grader av game. En av dem forklarte at han ikke hadde så mye tid, men måtte bare spørre jenter om deres synspunkt ang. hvorvidt er utroskap hvis en jente roter med andre jenter. Venninene gikk fem på og kranglet seg i mellom om saken mens han satt seg ned og tok armen bak en av jentene som vi tidligere klassifiserte som "godkjent". Good for him.

Klokken ble sent og vi begynte å bevege oss hjemover. Venninnen til Ms. Ex spurte om hun ikke kunne bli med hjem og sove på sofaen min. Jeg svarte at sofaen ikke er spesielt behagelig å sove på, men at hun var velkommen til å være med meg hjem. Det gjorde meg ingenting, jeg skulle tross alt bare legge meg. Kvelden var over for min del, men hun hadde tydeligvis en egen plan. Vi kom hjem, jeg dro på do og da jeg kom ut igjen lå hun i sengen min. Jeg tok av meg klærene og la meg i sengen uten å si et ord. Jeg har vage minner om selve økten, som betyr at jeg ihvertfall fikk den opp. Mer kan man ikke forlange. Hun var borte da jeg våknet imorges, og jeg har ikke hørt fra henne siden.

Så det var første kveld ute på byen. Jeg hopper litt fra nåtid til fortid uten at jeg er helt sikker på hvorfor. Jeg skal skjerpe meg til neste gang. Jeg følte at jeg tok svært få avgjørelser og lot ting skje av seg selv, noe som fungerte greit. Jeg vet ikke om jeg vil kalle kvelden vellykket da jeg ser for meg at det gjerne kommer noen konsekvenser av en del av tingene som skjedde, men jeg fremstår ihvertfall som en fyr som er over kjæresten. Jeg savner henne fortsatt, men det var greit å sove med noen igjen. Jeg vurderer å lese litt PU-materiale og se om det er noe mer å hente der. Rutiner klarer jeg sannsynligvis ikke - så mye som jeg drikker - men det er mulig det er noe annet der verdt å få med seg.

-Tesla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*mine innlegg*

Det er litt av et liv du lever. Håper du kommer over eksen etterhvert, forstår godt at det er tungt de første ukene uten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sex without love is merely healthy exercise.

-Robert Heinlein

Hvis noen hadde spurt meg for en måned siden om jeg regnet meg for å være god i sengen så hadde jeg sagt ja. Det hadde ikke vært et arrogant eller skrytete svar, jeg hadde basert det på forholdet jeg var i. Hun virket fornøyd, jeg visste hva som fungerte for henne og vi var avslappet rundt hverandre. Husker du hvordan det var de første gangene du kysset/rotet med en jente, lenge før du tenkte over at man kanskje kom til å ha sex? Den tid da å ta på en pupp var drømmen, men å bare få kysse med tungen også ville vært helt utrolig. Jeg vet ikke med deg, men jeg husker hvor nervøs jeg var på forhånd. Tenk hvis jeg bruker for mye tunge, eller for lite? Hvordan puster man egentlig når man kliner? Er det lov å ta pause? Jeg tenker tilbake på dette nå og ler litt av meg selv, da dette er noe jeg tar 100% for gitt i dag. Det er bare noe som kommer naturlig som et resultat av erfaring og selvtillit. (Hvis du er ung og fortsatt tenker dette om klining og puppetafsing så er det helt normalt og noe jeg savner - livet var mindre komplisert før). Frem til nå nylig har jeg tenkt det samme om sex, noe som kanskje ikke er så lurt.

Det var noe jeg leste på et diskusjonsforum som fikk meg til å revurdere synet mitt på sex. De som har lest den forrige posten min vet at jeg nylig fikk besøk av en ung jente og at vi delte seng den kvelden. Jeg husker ikke så veldig mye av det som skjedde, men jeg antok at jeg presterte greit. Med noen enkelte unntak grunnet nervøsitet eller overivrig alkoholkonsum så klarte jeg alltid å tilfredsstille eksen. Det var ikke vanskelig, vi kjente hverandre inn og ut (no pun intended, jeg lover) og visste hva som skulle til for å få den andre til å krumme ryggen. Jeg antok forrige lørdag at jeg var god i sengen, men jeg innser nå at jeg kun var god med én jente. Det er der kommentaren til opplyseren min kommer inn, da han kommenterte at jeg tok så lett på sex, som om det ikke var noe. Dette er livsfarlig, innser jeg nå, og det må det bli slutt på. Jeg vet med meg selv at jeg er et seksuelt vesen som er glad i å ha det godt og glad i å få andre til å ha detgodt. Hadde jenten fra lørdag det godt? Kanskje, hvis jeg er heldig. Jeg vil ikke at det skal gå på flaks neste gang. Det er på tide å ta det alvorlig igjen.

Jeg skal ut på byen på lørdag igjen. Denne gangen blir det ikke med en gruppe jenter som synes synd på meg og allerede vet hvem jeg er og at jeg tidligere har hatt et vellykket forhold og som i tillegg går rundt med meg på byen slik at andre jenter kan se at jeg ikke er helt håpløs. Denne gangen skal jeg dra ut alene. Jeg takker nei til eventuelle invitasjoner, begrenser alkoholinntaket slik en kommentator foreslo og drar ut på byen med glød. Jeg tar utgangspunkt i at sexen med lørdagsjenten var helt forferdelig, og at jeg skylder verden et skikkelig ligg. Første steg i den retningen er å kutte ut onanien. Enkelte av dere ser sikkert ikke på det som en stor greie, men jeg er ikke flau for å innrømme at det er en hobby jeg har. Jeg har en del seksuell energi, spesielt etter en så lang periode med rimelig fast sex, og jeg merker i disse dager at kroppen har vendt seg til rutinen. Utløsning er nå en premie, en belønning når jeg gjør noe riktig. Situasjonen siden sist er at jeg ble full, rotet med en jente og lå med venninnen til eksen min uten å ta spesielt hensyn til hennes behov. Forespørsel om belønning avslått.

Jeg har forresten klippet meg, vært ute i påskesolen og økt treningen som resultat av frustrasjonen som to dager uten onani har gitt meg. Boksebaggen på treningssenteret er erstatteren. Jeg føler meg kanskje ikke bedre, men jeg ser sikkert bedre ut og det hjelper nok. Man må se bra ut for å ha det bra, er det vel noe som heter. Jeg fikk også et tips om å sette meg et konkret mål fremover, altså å definere hva jeg ville ha og hvordan jeg visste at jeg hadde fått det (jeg leser faktisk tipsene dere kommer med og tar de til meg, så det er bare å fortsette med de gode rådene). Langsiktig mål er neppe lurt at jeg setter nå, da jeg ikke tenker på veldig mye annet for tiden enn hva som gikk galt med eksen (som dere garantert er lei av å lese om nå) og hvordan vinne henne tilbake. Det kortsiktige målet er derimot å finne meg en jente, kle av henne og få henne til å glemme absolutt alt i livet annet enn meg og henne, der og da. I første omgang håper jeg å finne meg en ny jente i løpet av kvelden, men det er mulig jeg bare ringer tusjnummeret når det begynner å bli sent. La oss håpe at det ikke kommer til det.

-Tesla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette må jeg jo bare følge med på! Har ikke vært singel så lenge selv, og jeg må si vi takler det på svært ulike måter. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Interessant, hvordan har du valgt å gjøre det? Målet mitt er som nevnt å komme over kjæresten og unngå hele den sørgeperioden hvor man ikke fungerer så godt. Jeg ser på dette som en mulighet til å begynne på et nytt og bedre liv. Man håper ihvertfall at det går den veien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stearinpikken
"Hei. Jeg heter Tesla. Jeg ser veldig alvorlig ut akkurat nå, så hvis du vil fortelle fyren bak deg at du må dra fordi noe forferdelig har skjedd så kan vi dra ut og ta en røyk sammen". Hun svarte med kanskje det siste jeg forventet å høre. "Herregud, går det bra med henne? Du, jeg må gå, venninnen min har vrikket ankelen i trappen utenfor!". Skuespill er tydeligvis sexy.

Jævlig bra :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette ble et veldig langt innlegg, men det er ikke ofte man opplever en sånn kveld.

“Whenever I climb I am followed by a dog called 'Ego'.”

-Friedrich Nietzsche

Dette er uten tvil den sykeste kvelden på byen jeg har opplevd. Det var lørdag og jeg følte meg jævlig bra. Jeg hadde som nevnt tidligere bestemt meg for å ikke bli for full, men jeg begynte heller tidlig og drakk sakte. Jeg og to kompiser hørte på The Ramones, Misfits og Iggy Pop hos meg fra ølsalget stengte klokken 3 til vi dro ut på byen i 11-tiden. Det var en rolig og beherskende rus som ikke tok overhånd for personligheten, men gjorde oss svært lite interesserte i å spille etter andres regler. I siste øyeblikk er det noen som slår på The Raconteurs (meg selv) som får meg til å droppe skjorten jeg hadde på meg og prøve ut et plagg jeg har hatt liggende en stund som ikke er ulik denne. Svart dongeribukse, skitne boots, røyk og et shit-eating grin fullfører antrekket og vi forlater huset med intensjoner. Ingen av vennene mine er PUAs, men de forstår grunnleggende wingman-teori og mer trenger man egentlig ikke fra dem.

Første stopp er en brun pub guttene liker godt. De drar som oftest hit (som er grunnen til at jeg ikke har tenkt å dra for mye ut med dem) og kjenner de fleste, men blir også sjeldent kjent med nye mennesker. Litt av målet mitt for tiden er å presse meg selv til å bli kjent med så mange nye som mulig og virkelig utvide den sosiale sirkelen min. Det skader heller ikke å kjenne flere jenter som synes jeg duger for mer enn bare kroppsvarme i en ensom seng. Det går i pils og prat og punkrock i en liten halvtime og vi får med noen jente-bekjente med oss når vi reiser oss for å dra. Hun jeg har sittet ved siden av og snakket med reiser seg derimot ikke, da de hun kjenner best ikke skal videre. Jeg ser på henne at hun blir litt lei seg av dette, men at hun er skeptisk til å dra ut med "ukjente". Stemmen i hodet mitt forteller meg at jeg ikke kan godta dette. Hun skal like meg så godt nå at hun blir med bare for å se hva som skjer med oss videre. Problemet nå viser seg å være at gutten som har fått henne med ut ikveld er interessert i kos og har forsøkt å sjekke henne opp ved å leke intervju hele kvelden. Han gir ikke slipp på henne med det første, og til tross for meget tam "gaming" så er han typen som sannsynligvis ikke har noe imot å introdusere meg til Jack Johnson og Tom O'Leary, Jeg forstår at hvis jeg skal fjerne henne fra de som er gjenværende så må jeg være lur. Jeg har derimot ingen planer om å være subtil.

"Kompis, jeg skjønner at vi begge er interessert i Johanne her. Jeg vil ha henne med, du vil beholde henne her, vi kan selvsagt ikke la henne bestemme selv, så hva med at vi tar en liten "bar bet"? En liten konkurranse der vinneren får jenten og taperen fortsetter kvelden og forsøker seg på en annen jente."

Jeg smiler nå så bredt at jeg holder på å sprekke, rett og slett fordi jeg ikke kan tape nå. Enten så sier han nei og jeg ler det av og drar videre eller så går han med på det, og da har jeg vunnet. Han ser på meg og deretter på henne med et spørrende blikk, men innser nok selv at han er blitt utfordret til kamp og at han aldri får høre slutten av det hvis han ikke er med. "Greit, hva er dealen, hva gjør vi?"

Kompisene mine er fullstendig klar over hva planen er da de har sett meg gjøre dette før på hjemmefest (dog med en annen vri), og har gjort alle klar for å dra raskest mulig. Jeg ber både han og jenten reise seg og at hun skal helst ta på seg jakken fordi jeg garantert vinner. Hun smiler og reiser seg for å ta på seg jakken, så jeg har egentlig allerede vunnet hjertet hennes - nå er det kun egoet mitt som må mates. Jeg spør bartenderen om et halvlitersglass med vann fylt nesten til toppen, og når jeg snur meg ser jeg at alle øyne er på meg. De som vet hva som kommer gleder seg og de som ikke aner noe vil vite hva som skjer, enkelte har reist seg fra plassene rundt for å få bedre utsikt.

Jeg er så fornøyd med meg selv ved dette stadiet at jeg nesten får tårer i øynene, og må ta meg selv i å være cool, calm and collected for ikke å gjøre det for åpenbart. Jeg minner alle om at de ikke får hjelpe ham med konkurransen, her er det mano-a-mano. Jeg får vannglasset og sier at dette er en balansekonkurranse, og at han må legge tomlene ved siden av hverandre på bordet med resten av fingrene under bortkanten (du må nesten se det for deg, jeg klarer ikke å beskrive det bedre enn som så). Tomlene hans er 3-4cm fra hverandre og jeg balanserer vannglasset forsiktig oppå dem slik at jeg kan slippe og glasset står på tomlene. Jeg tar deretter tak i jenten, sier "Ha en fortsatt hyggelig kveld, folkens!" og beveger meg, sammen med gruppen, mot døren. Jeg snur meg ikke for å se hvordan det går med ham, vel vitende om at det er fullstendig umulig (spesielt etter en del øl) å komme seg fri fra den fellen uten å velte 0.6l vann over seg selv. Det tar oss 5-6 sekunder å gå fra bordet til døren, og innen den tid 20-30 mennesker å le mens enkelte applauderer. Enkelte snakker om å "pumpe state" ved å høre på Bon Jovi eller hardstyle, personlig anbefaler jeg applaus. Jeg vet at jeg aldri kommer til å slippe unna med noe så ballsy igjen i mitt liv, så jeg nyter øyeblikket. Jenten holder godt i hånden min i det den friske luften treffer oss og vi drar videre til neste utested.

Jentene vi har dratt med oss er litt i yngste laget og ønsker derfor å dra ut på et 18-års sted. Køen er lang men selskapet er godt, og før vi vet ordet av det er vi inne. Vi beveger oss litt rundt, gjør noen småflaue forsøk på å danse og innser fort at neste sang på spillelisten til Daddy DJ neppe er Beat on the Brat (det viste seg at neste sang var Fairytale av Hele Norges Alexander Rybak), så vi beveget oss mot utgangen. Jeg ble stoppet av en bitteliten jente. Altså, en oppriktig liten jente. Hun var kanskje 153 med hæler og oppsatt hår, og veide noe mellom hydrogen og helium, men likevel hadde hun en fantastisk kropp. Den var bare... mindre... Hun smiler til meg med et glimt i øyet som jeg aldri i mitt liv har sett før, og spør om jeg ikke kan flytte meg fordi hun skal videre til vennene sine, forstod jeg vel. Jeg så henne i øynene og spurte om hun ikke heller ville være med oss ut. "Nei, men du kan være med meg bort til vennene mine!" Alle planer om å spille etter egne regler forsvant rett ut vinduet, jeg måtte bli kjent med dette lille jentemennesket. Hun var så leken og spretten med et så herlig humør at jeg ikke kunne la henne forsvinne til fordel for et utested med musikk voksne mennesker hører på, uansett hvor mye det fristet. Jeg slår meg ned med gruppen, blir introdusert til resten av gjengen som jeg totalt ignorerer og begynner å snakke med jenten. Hun var flørtete tilbake og svarte på samme måte som man skulle håpe, f eks da jeg tok armen rundt henne så flyttet hun seg inntil meg. Likevel var hun litt tilbakeholden og leken, veldig push-pull som man gjerne sier. Det er veldokumentert at dette fungerer på jenter, men denne kvelden beviste at det også fungerer utmerket godt på meg. All sjekking forsvinner, jeg blir helt betatt av jenten og snakker bare med henne hele kvelden. Jeg ser på blikket hennes at hun vil at jeg skal kysse henne, så jeg tenker "nå må jeg kysse henne". Og mens jeg tenker det så kysser hun meg. Perfeksjon.

Ikke lenge etterpå er vi på vei ut og hjem. Jeg kan ikke huske hvem som foreslo det eller om det bare var en selvfølge, men det ble ihvertfall til at vi beveget oss utover. Jeg forteller henne at jeg bor den andre veien, og hun svarer "Nei, vi må hjem til meg, jeg har planer i morgen." Jeg godtar det og tar første taxi hjem til henne, en overraskende kort tur. Hun bor i kjellerleiligheten til en enebolig og ber meg være stille sånn at jeg ikke vekker noen. Jeg har selvsagt en ereksjon av en annen verden etter en uke uten utløsning samt lårtafsing i taxien, men husker svært godt det jeg lovet meg selv om å virkelig vise denne jenten en good time. Jeg går rett på badet, drikker noen glass vann fra springen, pisser og beveger meg mot soverommet. Hun ligger allerede klar i sengen. De skitneste detaljene er det neppe noen som er interessert i å lese, men jeg stilte med A-gamet mitt. I korte trekk handler det om å være øm og røff om hverandre, og å vise at dette er en del av naturen min og noe jeg kan, og ikke noe som skjer med meg en gang i blant. Jeg forsøkte å lese en sexguide på internett en gang, men de handler alltid om å slikke jenten i 40 minutter mens man treffer tre punkter inni henne og ett utenfor, for deretter å penetrere og håpe til Gud at man holder ut lenge nok til at det ikke blir flaut. Dette er ikke det jenter er ute etter på byen, de drar hjem med deg fordi de vil ha kuk. Og da burde du leverere.

Det hele var intet mindre enn fantastisk og intenst og vi klarte å slite hverandre ut på kort tid, og sovnet svett og naken.

Neste dag våkner jeg tidlig av at solen treffer meg i øynene, så jeg begynner å kle på meg for å dra. Jeg vekker henne med et kyss og sier at jeg drar, og hun sier "Vent litt, så kjører pappa deg". Tydeligvis bodde hun i kjelleretasjen i huset til foreldrene. For første gang slår det meg at hun kanskje er litt i yngre laget. Jeg spør henne hvor gammel hun er, hun hopper opp av sengen (fortsatt naken), kysser meg, smiler og sier "Snart 16!". Blikket hennes der og da fortalte meg at hun visste at jeg ikke visste det og at hun synes det var fantastisk morsomt. Hun slår meg ikke som typen som anmelder gutter og faren har jeg enda ikke truffet på, så jeg forlater kjelleren og beveger meg mot nærmeste matbutikk. Jeg trengte en sjokolademelk og en Urge før jeg satt meg på bussen hjem. Jeg er litt usikker på om jeg forteller denne historien til vennene mine, men på internett er man tross alt anonym.

-Tesla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stearinpikken

Jeg veit ikke annet å si enn at historiene dine er fantastiske!

Noen kvelder er perfekte, helt til du våkner opp med en 15 åring.. :hakeslepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sex i en båt.

Jeg foretrekker å bygge opp til kveldens høydepunkt over flere avsnitt, men denne gangen tenkte jeg å avsløre lørdagens store øyeblikk i tittelen. Det var ikke med en jente jeg kjente og det var ikke min båt. Det var derimot et direkte resultat av utfordringen jeg ga meg selv før jeg dro ut - Nå gjør du noe annerledes.

Formen var ikke helt på topp lørdag ettermiddag, jeg var ikke giret på byen. Jeg visste egentlig hva som kom, jeg skulle ut med jentene igjen (med unntak av hun fra Første kveld på byen, som skulle på seminar i et eller annet saklig) og de ville danse. Jeg hater som sagt å danse, uansett musikk, stil, om man gjør det alvorlig eller drar noen moves fra Stampa med Leroy - det er rett og slett ikke for meg. Jeg valgte derfor å gi meg selv utfordringen om å finne på noe nytt og annerledes som måtte være spontant. Jeg gikk derfor til innkjøp av spontanjuice og inviterte kvinnemenneskene bort på Crystal Castles, Jay Reatard, Stereolab og Modest Mouse. Danceable, advanceable, romanceable. Mens jeg ventet på dem tegnet jeg ferdig skissen til tatoveringen jeg tar i sommer - en forenklet versjon av Gustave Dorés maleri av Don Quixote som blir slått ned av en vindmølle. Jeg har ingen anelse hvordan den vil se ut på armen, men jeg har tro på at den blir dyr og vond. Ding dong damer på besøk.

Humøret blir bedre nå som jenten er her. Det er noe med kvinnelatter som gjør sjelen godt, det er sannsynligvis noe biologisk som jeg ikke forstår meg på. Jeg vet heller ikke hvorfor jeg kommer hardere hvis jenten slikker øret mitt eller hvis hun beholder alle klærene på og bare løfter på skjørtet mens jeg er helt naken, men dette er tydeligvis mine greier. Vi sto på altanen og røykte og jeg så en ung mann som gikk forbi iført dress og hatt en utent sigar i kjeften. Han så ut som han var 17, men vi kan gi ham 24 måneder og si at han var 19. Tror du, kjære unge mann i konfirmasjonsdress, H&M-hatten alle har og sigaren du kjøpte på 7eleven 200 meter ned i gaten, at du ser ut som en "gangster"? Vil du si at det du har på deg er et antrekk eller en kostyme? Du har ikke kledd deg som en gangster, du har kledd deg ut som en gangster. Jeg tenkte alt dette mens jeg selv trakk fra sigaretten der jeg sto på altanen iført svart dongeribukse, hvit skjorte som er manuelt revet i kantene, svart belte, svart jakke, hvite sko og fire korssmykker rundt halsen i forskjellige størrelser. Selvbedrag er velbedrag.

Siste sang før vi drar er som alltid Beat on the Brat. Joey Ramone ble en gang spurt om noe var annerledes med konsertene de spilte nå sammenlignet med da de først spilte live. Svaret hans var "Now we’re six minutes faster". Så målbevisst kan jeg bare drømme å bli.

Vi ankommer utestedet i kjent stil, jentene bråker som faen og en av dem kjenner visstnok noen som eier et eller annet som betyr noe og på en eller annen måte klarer jeg å komme meg inn uten å stå i kø eller betale noe. (Jeg innså først nå at jeg husker veldig lite av hva som faktisk skjedde den kvelden, og at jeg egentlig er verdens verste "field reporter".) På veien bort får jeg høre at alle ble enig om å feire bursdagen til en av jentene (som har bursdag i juni) i kveld og har derfor tatt med seg kompaktkamera, noe man gjør når noen har bursdag om to måneder. Jeg har sett at enkelte tar med seg kamera på byen og har aldri helt sett poenget før i kveld, men da jeg nevnte kvelden til en kompis som leser PU så forklarte han meg at dette var ganske normalt innenfor miljøet - noen som kan bekrefte? Vanligvis kan man ikke ta armen rundt en jente, be henne kysse deg på kinnet og deretter, på oppfordring av en venninne, kline med henne for deretter å spørre hva hun heter. Når denne venninnen har kamera med seg er dette derimot den største selvfølgen, og noe som skjer tre ganger på en halvtime. Det var veldig motiverende og jeg følte egentlig at jeg var badass nok ikveld til å slippe unna med det meste. Jeg ga meg selv derfor en utfordring om å ha sex innen en halvtime. Reglene var klare - du kan ikke ha snakket med jenten før, det må være sex og det er det.

Jeg finner meg en trappoppgang og roper "Woo!" for å gire meg opp.

Beklager, kunne ikke dy meg. Selvsagt gjorde jeg ikke det, jeg gjorde det samme jeg alltid gjør - jeg bestilte en shot med tequila, helte og holdt den i munnen til jeg fikk tårer i øynene, svelgte og valgte ut en jente. Hun har blondt hår som er klippet lagvis med en blå bandana knytt som et pannebånd. Hun står 6-7 meter fra meg og i det vi får øyekontakt begynner jeg å gå rett mot henne. Jeg har lest at Mystery ikke anbefaler dette. Jeg gir ikke slipp på øyekontakten og holder ut hånden min i det jeg er innenfor rekkevidde og hun tar tak i den. Jeg drar inne inn mot meg og hvisker i øret hennes at hun er en Crip mens jeg er en Blood, så det vil aldri fungere. Hun spør meg hva jeg mener. Jeg sier "Du vet, gjengene i L.A. med blå og røde bandanaer?". Hun sier at hun ikke vet hva jeg snakker om. Jeg nekter å bli satt ut og fortsetter med å forsøke å ha en samtale med henne, og sier etterhvert at jeg liker stilen hennes. Hun spør om jeg er frekk. Jeg spør om hun oppfattet det jeg sa som frekt. "Ja, du sammenligner meg med svartinger hele tiden!" Jeg smiler, sier "It's been real" og drar. 24 minutter gjenstår.

Jeg finner jentene igjen i et hjørne hvor de har funnet seg 3-4 gutter hver som spanderer drinker på dem. Jeg har ingenting imot å spandere drinker på en jente jeg liker, bare så det er sagt. Så lenge det er en jente jeg liker som liker meg så er det en koselig ting å gjøre. Så lenge innstillingen sier "Jeg kjøper oss en drink hver" og ikke "Jeg kjøper fem minutter til av din tid" så er det ikke krise. Whateva. Jeg ser rundt meg etter jentemennesker, og finner en gruppe med søte jenter og går bort til dem. Jeg sjekker klokken og ser at jeg har 15 minutter igjen. Jentene ser opp og jeg skal til å si noe, men kommer ikke på noe å si. Jeg står bare der mens tre jenter som tidligere har snakket sammen og hatt det hyggelig nå ser på meg og ser veldig skeptisk ut. "Hei. Jeg heter Tesla". "Hei. Ehm. Vil du sitte?" "Ja, det vil jeg gjerne". Jeg snakker litt med dem men ser nå at de egentlig var så pene, og heller ikke så interessert i meg. Jeg spurte om det var jentekveld uten kjærester, noe jeg ofte spør. Man pleier å kunne høre om de har kjæreste, om de er flørtete, om de vil ha kjæreste, osv på hva de sier og hvordan de sier det. Jentene svarer "Ja" i kor og ler av det. "Kjærestene våre er på guttetur i helgen, så vi dro ut sammen for å ta oss noen drinker". Jeg snakker litt mer med dem for å være høflig, det er ingenting stilig med å forlate en jentegruppe i det man oppdager at ingen av dem er singel, og forsøker å finne tilbake til jentene. De var ikke der lenger. En siste shot før leggetid.

Jeg går opp til baren og stiller meg ved siden av en søt liten blondine, Akilleshælen min. Hun står og trommer på baren og venter på at bartenderen skal se henne. Jeg trommer samme rytme og hun tar noen variasjoner på den mens jeg holder takten. Hun snur seg til meg og spør om jeg ikke er han fra Safri Duo. Jeg ser at hun har en stjernetatovering på håndleddet, peker på den og spør om hun ikke er trommisen i Blink-182. Hun ler og vi håndhilser - veldig saklig. En ung mann bak meg ønsker tilgang til baren, så jeg beveger meg mot henne og tar armen rundt henne, hun virker ikke til å ha noe imot det. Bartenderen kommer og spør hva hun vil ha, jeg avbryter henne og forklarer at vi skal ha to tequila-shot - en med salt og sitron og en med sukker og appelsin. Jeg spurte deretter jenten om hun var mer av en salt jente eller en søt jente. Søt var hun. Jeg slikker henne på halsen, heller salt på, plasserer sitronen i munnen på henne pekende mot meg og følger shotteformelen (slikk saltet, shot tequilaen, sug på sitronen, se dum ut) - hun gjør det samme med meg. Gutter: Er du kommet så langt er det rimelig safe å kysse henne.

"Jeg har en båt." sa jeg, og lo av meg selv. "Vil du se den?". Hun vil selvsagt se den. "Er det en seilbåt eller en motorbåt?" "Det er fullstendig opp til deg, vi velger ut en og drar vekk sammen." Fantasien fristet faktisk litt og det var ikke langt å gå til nærmeste båt (det er godt å bo i Norge), så vi brukte gåturen på å småkysse og diskutere hvor vi ville. Jeg foreslo at vi kunne seile til Praha, hun fortalte meg at det ikke går an å seile til Tjekkia. Wikipedia har bekreftet dette. Vi velger ut første båt som virker stor nok til at vi kan gjemme oss i og hoppe på den. Lyset blir slått på og vi hører at noen beveger seg, så vi ler og løper av gårde. Jeg følte meg veldig ung akkurat da. Vi fant en ny båt og la oss ned på putene. Sexen var kjapp og spennende, og mer romantisk enn det meste jeg har vært med på i det siste. Det var egentlig et ganske fint øyeblikk, og tankene gikk selvfølgelig tilbake til eksen. Jeg vet ikke hvor lenge jeg varer uten romantikk, og sier til jenten at jeg ikke godtar å bli brukt og kastet, og krever at hun gir meg nummeret hennes. Hun ler og sier "Du blir ikke kvitt meg med det første." Det var veldig godt å høre. Jeg eskorterte henne hjem og kjøpte meg en pølse.

Jeg sjekket mobilen - to tapte anrop. Det første var fra 15-åringen, som også hadde sendt melding - "Kom, sa hun.". Det andre var fra eksen. Begge har sine kvaliteter og svakheter. Jeg ventet til neste dag med å ringe en av dem tilbake.

-Tesla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Eks-kjæresten hadde spurt meg ganske tidlig i forholdet mitt om jeg var interessert i trekant med en annen jente. Jeg hadde svart at jeg var det, men jeg så i øynene hennes at det ikke var det hun ville høre. Jeg sa heller "Hva er det en ny jente vil klare som du ikke allerede får til?". Hun smilte med triste øyne og sa "Takk, det var det jeg ville høre". Jeg lot det ligge.

Jenten med hånden på skrittet mitt under bordet vårt på lørdag spurte om jeg var interessert i en trekant med venninnen hennes. Musikken var høy og jeg antok at jeg hørte feil, så jeg ba henne gjenta det hun nettopp hadde sagt. Hun lente seg inn og spurte om jeg ville dra hjem til henne på nacht. Klart jeg vil.

Vi spoler tilbake noen timer. Jeg ringte eks-kjæresten min forrige gang jeg var ute på byen (de som leser fast vil vite om henne), etter jeg hadde hatt sex med en veldig søt jente i en veldig fin båt. Jeg spurte om hun var våken og ville treffes neste dag. Hun var ikke våken, men gikk med på det. Etter tre år i et forhold med meg blir man vant til å bli vekket midt på natten uten god grunn. Jeg sendte henne melding neste dag der det sto at jeg var på kafé og at det var bare å stikke innom. Hun svarte "Kaféen der vi traff hverandre for første gang? Nei. Vi drar et annet sted." Jeg regnet med at hun kom til å forstå hva jeg var ute etter, men jeg hadde håpet at hun ville reagert litt mer positivt enn som så.

Jeg liker egentlig ikke faste rutiner, men likevel endte jeg opp på samme sted på lørdag som uken før. Jeg hadde på meg nesten det samme antrekket, jeg drakk den samme tequilaen og jeg smilte like mye uten å være glad. En av jentene hadde skrevet C&C på armen min på vors tidligere på dagen fordi hun fant en utgave av Command and Conquer på rommet mitt og mente at alle måtte vite at jeg var en nerd. Da jeg stod i baren spurte en jente om det var en Coheed & Cambria-tatovering jeg hadde. Jeg svarte "Ja". Hun inviterte meg tilbake til bordet hennes. Jeg har til gode å møte en jente med Approach Anxiety. Vi satt og pratet litt musikk ("Enig, det gikk nedover med dem etter debuten") og hun viste meg piercingen i tungen. "Jeg har hørt at jenter tar piercing i tungen er flinkere til å suge, men du ser ikke ut som typen." Det eneste tipset jeg kan gi med sikkerhet til de som forsøker seg på byen eller andre steder og føler at de ender i vennefellen er at de må styre samtalen inn på sex etter 2 minutter sammen. Hvis man ikke viser at man er et seksuelt vesen og en potensiell partner tidlig så er du på god vei til å bli lillebroren hennes.

"Så fortell meg om denne nye fyren..." Jeg leker nonchalant og interessert, men jeg dør inni meg. Jeg hater henne, ikke nødvendigvis fordi hun har funnet seg en ny men fordi hun virker lykkelig. Noen uker med anger, kvalme og tårer hadde ikke skadet selvtilliten min. "Han er konsekvent, stabil, ydmyk og skremmer meg ikke." Hun forsøker ikke å skjule at han er alt jeg ikke var. "Han høres ut som en jævlig kjedelig drittperson uten personlighet." "Dropp ham, vi blir sammen igjen." "Jeg vet jeg gjorde mye dumt, men jeg kan bli den personen du vil at jeg skal være". Det var mye jeg vurderte å si, men jeg valgte heller bare å gå. I ettertid var dette kanskje lurt.

Hånd i skrittet, hvisk i øret, nacht hos henne - på tide å dra. Vi ankommer leiligheten hvor venninnen hennes finner frem en flaske whiskey. Jeg hater whiskey. Hun var den sjenerte av de to, og håndhilste pent. Jeg satt meg ned i sofaen ved siden av henne og spurte om hun likte antrekket mitt. Hun smilte litt og sa ja. Jeg spurte om hun ville kysse meg. Det ville hun. Spotify sto åpent på laptopen, så jeg søkte meg frem til The Wanderer av Dion og kysset den sjenerte jenten. Jeg likte henne best. Den første jenten kom inn fra kjøkkenet og sa i en spøkefull tone at hun ikke kunne la meg være i fred i 5 sekunder uten at jeg hoppet på venninnen hennes. Jeg svarte "A što vi radite crncima" lavt nok til at ingen av dem hørte det og spurte om det var på tide å drikke litt. Jeg angret øyeblikkelig da jeg innså hva det var vi skulle drikke, men når man er så nærmt det store målet om å ha to jenter på knærene foran deg så gjør man absolutt ingenting som kan potensielt ødelegge det - f eks å vanne ut whiskeyen som jentene drikker bar.

Det gikk plutselig opp for meg at jeg ikke visste hvordan utføre en trekant. Det er bare en av meg og to av henne, kommer jenten jeg holder på med til å ta seg av nummer to eller ligger all ansvaret på mine skuldre? Er det jeg som styrer det eller er det de to? Jeg kom på et sitat fra Jim Carrey som jeg hørte for noen år siden "Hey, don't you hate when you're in bed with three women and the least attractive one whispers "Save it for me"?" - er dette en situasjon jeg burde forholde meg til? "Er det ikke på tide at meg og deg viser min sjenerte venninne her hvordan det er å bli pult?" Der fikk jeg egentlig svar på spørsmålet mitt. Gode greier.

Jeg kysset henne mens den ikke fullt så sjenerte venninnen hennes begynte å beføle puppene hennes og kysse henne på nakken. Det utviklet seg som det pleier å utvikle seg, bare med litt flere klær å fjerne og to BHer man potensielt kan slite med å åpne. Etterhvert får de av seg skjorten min og beveger seg nedover overkroppen min. Jeg åpnet øynene og så at klokken var halv fem om morgenen. Klokken er alltid halv fem om morgenen. Jeg begynte å falle bakover og mistet egentlig kontroll på meg selv. Det var noe med situasjonen som var for absurd til å kunne akseptere. Er en trekant virkelig så uoppnåelig som man tror? Man godtar at én jente kan være interessert i å ha sex med deg, hvorfor er det så sært å tro at to av dem vil ha sex med deg? Kanskje trekant er den nye utfordringen på nivå med å få et telefonnummer eller få kysset en jente? Jeg håper vanlig sex med én jente ikke er blitt til noe trivielt man tar som en selvfølge. Jeg føler for første gang at jeg har bygget opp en toleranse for lykke. Jeg trenger to striper kokain, eller i dette tilfellet to jenter som beveger kroppen i takt med "Runaround Sue", for å bli høy og jeg liker det ikke.

Vi beveget oss mot soverommet til en av jentene, de fniste litt foran meg mens jeg kom tuslende etter i en halv-tilstede og helerigert tilstand. Jeg valgte å la dem styre det derifra, så jeg lå meg på ryggen til disposisjon og brukte hendene der det virket fornuftig. Det gikk veldig rolig og tungt for seg, noe som fungerte. Til tross for den slibrige replikken min tidligere om tungepiercingen (Myth: Plausible) så var jeg ikke ute etter en billig kveld med en billig jente, og denne kvelden utviklet seg til å bli noe annet. De byttet plass og den sjenerte jenten beveget seg ned i et largo-tempo jeg aldri har opplevd før. Det var som å se sex i sakte film der hun bet seg i leppen og lukket øynene og strammet hele kroppen. Hun løsnet etterhvert og fikk opp farten, men jeg tok meg selv i savne det trege tempoet. Det var direkte fascinerende. Jeg fikk ikke tid til å tenke på problemstillingen var tidligere før jeg fullførte inni henne, og vi sovnet kort tid etterpå. Jeg våknet neste morgen til at den sjenerte jenten jeg hadde tatt i hånden kvelden før lå i en ball inntil meg mens jenten som hadde invitert meg til nacht hadde valgt å legge seg i egen seng.

Jeg kledde på meg, fant alle tingene mine, skrev nummeret mitt på en lapp og plasserte den i hånden hennes. Jeg kysset henne på pannen, gikk inn på toalettet, spydde to ganger, skylte munnen og dro hjem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...