stella K Skrevet 5. april 2009 #1 Del Skrevet 5. april 2009 vil gjerne få i meg litt mer fisk, men vet ikke om så mange gode fiskeretter (er sånn mitt på treet glad i fisk ) Del dine fiskeoppskrifter med meg De skal gjerne være litt sunne... altså ikke så altfor mte fløte og sånn i:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
donna julianna Skrevet 5. april 2009 #2 Del Skrevet 5. april 2009 (endret) vil gjerne få i meg litt mer fisk, men vet ikke om så mange gode fiskeretter (er sånn mitt på treet glad i fisk ) Del dine fiskeoppskrifter med meg De skal gjerne være litt sunne... altså ikke så altfor mte fløte og sånn i:) Her er to enkle retter ssom kanskje faller i smak Torsk i pita Gourmettorsk fra Findus Ruccolla Agurk (og andre grønnsaker etter smak) Cottage cheese Sterk Salsa Pitabrød Torsken kan trekkes i ca 10 minuttet i lettsaltet vann, eller stekes i panne. Agurken kuttes, salaten skylles, og så er det bare å fylle pitabrødet med torsk, grønnsaker, cottage cheese og salsa. Lakseburrito Laksefilet Sopp Rødløk Avokado Hvitløk ruccola agurk Tzatisiki(agurk, hvitløk, yogurth) Parmesan "Lefse" Stek/kok laksefilet i biter (gjerne ferdig marinert) Stek sopp, rødløk og hvitløk i en panna,m kutt avokadoen i biter og bland med soppen. varm lefsa og smør på med tzatziki, ruccoloa, salat, agurk, sopp- putt laksebitene på toppen og rasp over litt parmesan (som selvsagt kan droppes) Håper dette kan falle i smak Endret 5. april 2009 av donna julianna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bond Skrevet 5. april 2009 #3 Del Skrevet 5. april 2009 Jeg lager ofte wok med laks. Bare wokke grønnsaker som vanlig, ta fisk sist, bruker gjerne litt ingvær+sitron i woksausen. Serveres med enten ris, men kan spises uten også. Enkelt og sunt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 5. april 2009 #4 Del Skrevet 5. april 2009 Jeg har laget denne fiskegratengen en gang, og synes den var veldig god: FISKEGRATENG (4 porsjoner) 500 gr lettsaltet fisk 150 gr bacon 1 liten purreløk Saus: 5 dl melk og evt. litt fiskekraft 2 ss margarin 4 ss hvetemel 1 liten ts sennep salt/pepper ½ ts revet muskatnøtt 3 egg kavringstrø Trekk fisken i ca.10 min. Rens og del fisken i biter. Bacon skjæres i terninger og stekes. Skjær purreløken i biter/ringer. Smelt smør og rør i hvetemel. Spe med melk/melk-fiskekraft. Kok et par minutter. Tilsett salt, pepper, muskatnøtt og sennep. Avkjøl sausen litt. Skill eggene og rør plommene i sausen. Vend i fiskebiter, bacon og purre. Stivpisk eggehviten og vend den forsiktig i røren. Ha gratengen i smurt ildfast form. Om ønskelig, dryss på kavringstrø. Stekes ved 200 grader i 40-45 min. Serveres med smeltet smør, revne gulrøtter og poteter. Jeg skal lage den igjen i morgen, men da skal jeg prøve uten å stivpiske eggehvitene. Jeg synes nemlig den ble litt for luftig sist (den ble veldig lett og fin), og jeg foretrekker den litt mer "sausete" :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 5. april 2009 #5 Del Skrevet 5. april 2009 Denne har jeg ikke ordentlig oppskrift på, men dette er da hvor mye jeg tror jeg bruker. Pasta med røkelakssaus 200-400 g røkt laks 3-4 tomater 1-2 løk 2-3 dl matfløte eller kremfløte Masse fersk dill Masse parmesan Nykvernet pepper Stek løk til den er myk. Tilsett tomat, laks og fløte. La det koke i noen minutter. Ha i dill, parmesan og pepper. Serveres med nykokt pasta. Kjempeenkelt og veldig godt. Men ikke det sunneste Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nelly Pelly Skrevet 6. april 2009 #6 Del Skrevet 6. april 2009 Marinert laks er godt. Mariner litt laks i soyasaus, hvitløk, ingefær og litt sukker. Stek i ovnen. Server med ris, salat og kanskje en chillisaus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå