Lyra Skrevet 2. april 2009 #1 Del Skrevet 2. april 2009 Er det noen som har noen gode oppskrifter på fettfattige kaker eller gjerbakst? Alle tips mottas med takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. april 2009 #2 Del Skrevet 4. april 2009 Denne er nammenam, og helt uten fett! (Men dessverre er den aller best skåret i skiver og med masse meierismør på... ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 5. april 2009 #3 Del Skrevet 5. april 2009 Pikekyss og marengs er jo ikke bare fettfattig, det er faktisk helt fettfritt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lyra Skrevet 5. april 2009 Forfatter #4 Del Skrevet 5. april 2009 Smaker kaffekaken veldig kaffe (kanskje dumt spørsmål). Jeg liker nemlig ikke kaffe. Marengs er jo ikke akkurat noe man spiser til kaffen vel? Jeg er faktisk litt avhengig av at det kan stå ute på et bord i noen timer uten å bli ødelagt også. Men takk for tips allikevel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 5. april 2009 #5 Del Skrevet 5. april 2009 Jeg kutter ut en del av sukkeret når jeg baker feks boller. Om det står at jeg skal ha 3 dl så tar jeg 2. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 5. april 2009 #6 Del Skrevet 5. april 2009 Kaffe/sirupskaken smaker faktisk overraskende lite kaffe, og enda brukte jeg kruttsterk kaffe når jeg lagde den fordi jeg liker kaffesmak på søte ting. Dessuten er den veldig holdbar. PS til siste gjest: Boller blir ikke mer fettfattige av å minke sukkermengden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lyra Skrevet 5. april 2009 Forfatter #7 Del Skrevet 5. april 2009 PS til siste gjest: Boller blir ikke mer fettfattige av å minke sukkermengden. Ja, det er ikke mindre kalorier jeg er ute etter, bare mindre fett, siden noen av dem jeg skal bake for ikke tåler fett så godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piglet Skrevet 6. april 2009 #8 Del Skrevet 6. april 2009 Prøv å bake med Kesam/Kvarg. Det er masse oppskrifter inne på Tines hjemmeside. F.eks. denne, som er veldig god og saftig: http://www.tine.no/page?id=28&key=17745&cat=654 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå