Paibunn Skrevet 1. april 2009 #1 Del Skrevet 1. april 2009 Hva kan jeg bruke hummus til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frosk Skrevet 1. april 2009 #2 Del Skrevet 1. april 2009 På brødskiver og knekkebrød, gjerne sammen med tomater / paprika / noe annet grønt. I pitabrød med diverse grønt, eller som dip til pitabrød-trekanter og / eller grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bond Skrevet 1. april 2009 #3 Del Skrevet 1. april 2009 Jeg liker hummus med de runde riskakene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 2. april 2009 #4 Del Skrevet 2. april 2009 Hummus er også godt som alternativ til poteter/ris/pasta, særlig til kylling og lam. Lammekoteletter med hummus og en eller annen salat (f.eks. vannmelon, fetaost og pistasjenøtter med litt sitron, eller agurk, rødløk, mynte og granateple) er en av mine favoritter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nelly Pelly Skrevet 2. april 2009 #5 Del Skrevet 2. april 2009 Crostini med hummus og noen gode marinerte grønnsaker(type spansk) i små biter... Ellers så er jeg enig med Nilma, veldig godt som alternativ til ris/pasta/poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå