Lyra Skrevet 1. april 2009 #1 Del Skrevet 1. april 2009 Noen som har oppskrift på dette? Ikke med makaroni eller noe, men type tynn semulegrynsgrøt. Kunne også tenkt meg oppskrift på melkesuppe med sagogryn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skravlebassjente 23 Skrevet 1. april 2009 #2 Del Skrevet 1. april 2009 (endret) Ikke akkurat et direkte svar, mer et tips.. Familien min er fra nord og mamma pleide å lage kleppmelk til meg da jeg var barn. Såå godt! Man varmer melk med et hint av sukker, aller helst vaniljestang. Så lager man melbolle-røre av egg, mel, melk, salt og kardemomme. "Dupper" det oppi melken som varmes. Samme prinsipp som melboller i kjøttsuppe -bruke to skjeer.. Serveres med sukkerstrø. Mmmm Endret 1. april 2009 av skravlebassjente 23 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå