Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 1. april 2009 #1 Skrevet 1. april 2009 Har en pakke med kylling-kjøttdeig, men har ikke peiling på hva den kan brukes til... Noen som har forslag? Skal brukes til middag i dag.
Arwen Skrevet 1. april 2009 #2 Skrevet 1. april 2009 Jeg synes det eneste den duger til er taco, ellers er den altfor smakløs.
Fortunatus Skrevet 1. april 2009 #4 Skrevet 1. april 2009 synes den passer godt til lasagne Har også hatt den til taco.. Vil tro den fungerer fint i hjemmelagd pizza også.
Gjest Gitte Skrevet 1. april 2009 #5 Skrevet 1. april 2009 Bruker den til alt jeg Mye billigere enn vanlig kjøttdeig
Gjest Bond Skrevet 1. april 2009 #6 Skrevet 1. april 2009 (endret) Har brukt til mye. Taco, lasagne, kjøttboller i suppe, pasta er noe som jeg kan huske nå. Hvis noe smaker lite, er det jo bare å legge til krydder Endret 1. april 2009 av mrs_bond
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 1. april 2009 #7 Skrevet 1. april 2009 Har brukt til mye. Taco, lasagne, kjøttboller i suppe, pasta er noe som jeg kan huske nå. Hvis noe smaker lite, er det jo bare å legge til krydder Ok, takk for alle svar
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 1. april 2009 #9 Skrevet 1. april 2009 Kyllingkjøttboller! Hva serverer du ved siden av kyllingkjøttbollene? Man kan vel ikke bruke brun saus ved siden av?...
Caramela Skrevet 1. april 2009 #10 Skrevet 1. april 2009 Jeg bruker den til taco, gryteretter, pizza, pasta med saus og den herlig usunne snadderloffen :D
Ms.Blaise Skrevet 1. april 2009 #11 Skrevet 1. april 2009 (endret) Hva serverer du ved siden av kyllingkjøttbollene? Man kan vel ikke bruke brun saus ved siden av?... Gjerne pasta i spinatsaus, eller pasta i pesto. En litt sterk tomatsaus passer også ypperlig til. Legger bollene oppå sausen og pastaen rett før de skal serveres, ikke nedi gryta=) ------------------ Kyllingkjøttboller: Ha oppi 1 finhakket liten chili (eller en halv stor), 2 fedd finhakket hvitløk, pepper, maldonsalt(ok med vanlig bordsalt også, men blir best med maldon), 50gr parmesanost. Finhakket ferske basilikumsblader om en har (kan også bruke tørket basilikum). Stekes i mye olje. Endret 1. april 2009 av Ms.Blaise
venus_ Skrevet 1. april 2009 #12 Skrevet 1. april 2009 Jeg bruker den til det samme som jeg bruker vanlig kjøttdeig til, bortsett fra lasagne. Men husk å krydre ekstra, da smaken letter "forsvinner" med kyllingkjøttdeig.
Gjest ¤bella¤ Skrevet 1. april 2009 #13 Skrevet 1. april 2009 Bruker den til alt annet jeg bruker kjøttdeig i.
Gjest Gjest Skrevet 2. april 2009 #14 Skrevet 2. april 2009 Jeg bruker det også til akkurat det samme jeg ville brukt vanlig kjøttdeig til. Jeg vil gjerne tipse dem som synes den er smakløs om en artig liten oppfinnelse: Krydder Kyllingkjøttdeig er billigere, magrere og sunnere enn vanlig kjøttdeig.
Arwen Skrevet 2. april 2009 #15 Skrevet 2. april 2009 Jeg synes den tar så dårlig smak jeg, samme hvor mye jeg krydrer så er det liksom et eller annet som mangler.
Brunhilde Skrevet 2. april 2009 #16 Skrevet 2. april 2009 Jeg synes den tar så dårlig smak jeg, samme hvor mye jeg krydrer så er det liksom et eller annet som mangler. Mye salt (i forhold til annen mat) og en god slump med chili, helst fersk, pleier å hjelpe. Ellers er jeg enig i at kyllingkjøttdeig kan være kjedelige saker.
Gjest Papirkurven Skrevet 2. april 2009 #17 Skrevet 2. april 2009 I mange kjøttdeigretter dekker man jo smaken av kjøttet med krydder, så da er det samme hvilken kjøttdeig man bruker; taco, lasagne, spaghettisaus osv. Ble veldig skuffa over smaken da jeg smakte den "ren", men synes den er grei nok til slike retter, selv om konsistensen er litt annerledes. Den passer ypperlig til fyllt paprika da!
Edie Skrevet 4. april 2009 #18 Skrevet 4. april 2009 Jeg bruker kyllingkjøttdeig til alt jeg også bruker karbonadedeig til (unntatt hamburgere) og i steden for strimlet kylling i ulike gryteretter og indisik mat, thai mat osv.
epsilon Skrevet 5. april 2009 #19 Skrevet 5. april 2009 Ingen kjøttdeig som smaker noe særlig før krydring da. Det er ikke poenget heller. Hvis du vil ha en bra kjøttdeig så tilsetter du salt (hvis det ikke er salta fra før), pepper, sitron, balsamico-eddik, og så mye spisskummen du har tilgjengelig på stedet. Det gjør susen.
Gjest Gjest Skrevet 6. april 2009 #20 Skrevet 6. april 2009 Hei, Jeg bruker den til taco "burger". Kjøper godt brød på united bakeries eller lignende. blander kjøttdeigen med salt, pepper, god olje, et egg, et halvt glass med tacosaus, ett fedd med hvitløk. smeiser sammen litt guacamole smeller tilslutt salatblad, burgeren, guacamole, tatziki og tomat på den gode tykke brødskiven. kjempe godt og fint å servere. Brødet kan godt være penslet med olje (med eller uten hvitløk i) og tørket i ovnen så den blir sprø og god.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå