stella K Skrevet 1. april 2009 #1 Del Skrevet 1. april 2009 noen som vet om man kan bruke kesam i varme retter, f eks sauser og liknende? eller blir den klumpete og ekkel! ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 1. april 2009 #2 Del Skrevet 1. april 2009 Den skiller seg, både den magreste typen og den originale. Så jeg ville heller anbefalt å bruke noe annet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 1. april 2009 #3 Del Skrevet 1. april 2009 Det er vel creme fraiche som er best til varme retter om jeg ikke husker helt feil. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss I.W. Skrevet 2. april 2009 #4 Del Skrevet 2. april 2009 (endret) Du kan gjerne bruke kesam i bakst. Har brukt det med godt hell i brød, vaffler, pletter m.m. Brød skal visstnok ikke ry like mye med kesam... Holder med Brunhilde om at creme fraiche er best å bruke i sauser og silkt Endret 2. april 2009 av Missiw Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå