Gå til innhold

kesam...


stella K

Anbefalte innlegg

noen som vet om man kan bruke kesam i varme retter, f eks sauser og liknende?

eller blir den klumpete og ekkel! ?

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest

Den skiller seg, både den magreste typen og den originale. Så jeg ville heller anbefalt å bruke noe annet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel creme fraiche som er best til varme retter om jeg ikke husker helt feil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan gjerne bruke kesam i bakst. Har brukt det med godt hell i brød, vaffler, pletter m.m. Brød skal visstnok ikke ry like mye med kesam...

Holder med Brunhilde om at creme fraiche er best å bruke i sauser og silkt

Endret av Missiw
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...