Gjest ts Skrevet 30. mars 2009 #1 Del Skrevet 30. mars 2009 Skal lage denne gode kaken snart, men klarer ikke å bestemme meg for hvilken krem jeg skal ha. Jeg har smakt den med vaniljekrem, vaniljekrem som var blandet med fløte, og jeg likte det veldig godt. Men er det stor forskjell i smak på vaniljekrem og romkrem? Hva er best å bruke til denne kaken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 30. mars 2009 #2 Del Skrevet 30. mars 2009 Jeg synes det er stor forskjell på romkrem og vaniljekrem ja. Moren min har alltid laget kvæfjordkaka med et lag vaniljekrem og et lag fløtekrem, det er det som blir "riktig" for meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
angeleyes Skrevet 30. mars 2009 #3 Del Skrevet 30. mars 2009 Jeg synes vanilljekrem er best i denne kaken. Eventuelt liker jeg å blande en spiseskje syltetøy i vaniljekremen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
maijah Skrevet 30. mars 2009 #4 Del Skrevet 30. mars 2009 Vaniljekrem, helt klart. Nmm, ble sulten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ts Skrevet 30. mars 2009 #5 Del Skrevet 30. mars 2009 Da blir det den gode vaniljekremen. Hvordan lager dere vaniljekremen da? Noen som har noen tips og gode oppskrifter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillerose Skrevet 30. mars 2009 #6 Del Skrevet 30. mars 2009 Jeg kjøper en boks vaniljekrem eller vaniljekrem pulver og blander med melk. Fås kjøpt i alle butikker. Legger først på vaniljekremen, så pisket kremfløte og tilslutt noen fersken biter over kremen. Legg så på den andre halvdelen av kaken. Voila! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 30. mars 2009 #7 Del Skrevet 30. mars 2009 Blir like godt begge deler. Pleier å bruke romkrem selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 31. mars 2009 #8 Del Skrevet 31. mars 2009 ROM!!! Har smakt i alle varianter, men romkrem er en nøvendighet. Blander ut med vanlig krem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest food Skrevet 31. mars 2009 #9 Del Skrevet 31. mars 2009 Såvidt jeg har skjønt kalles den ofte for "verdens beste" m vaniljekrem og "kvæfjord-kake" når det er rom-krem. Bruk det du syns er best! men om du går for ferdig vaniljekrem du ønsker å blande med krem må du bare vende krem lett inn - det blir fort veldig bløtt hvis du rører! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå