Gjest Miley Skrevet 28. mars 2009 #1 Del Skrevet 28. mars 2009 Vi skal ha kyllingfilet til middag litt senere i kveld, men jeg er litt lei av vanlige stekte. Er det noe annet godt man kan gjøre med kyllingfilet annet en å helsteke dem eller ha dem i diverse gryter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
teebie Skrevet 28. mars 2009 #2 Del Skrevet 28. mars 2009 Jeg har begynt å lage taco med kyllingfilet istedet for kjøttdeig. Synes det blir mye bedre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solstorm Skrevet 28. mars 2009 #3 Del Skrevet 28. mars 2009 Jeg har begynt å lage taco med kyllingfilet istedet for kjøttdeig. Synes det blir mye bedre Jeg lager også taco med kyllingfilet og synes det er kjempegodt. Jeg lager også fajitas med kyllingfilet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissStiles Skrevet 29. mars 2009 #4 Del Skrevet 29. mars 2009 Jeg har begynt å lage taco med kyllingfilet istedet for kjøttdeig. Synes det blir mye bedre Hm, det høres godt ut. Det må jeg prøve. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ms.Blaise Skrevet 29. mars 2009 #5 Del Skrevet 29. mars 2009 Hva med å marinere de? Feks i olivenolje, hvitløk og masse timian? Eller så kan du ta å banke fileteene flate, krydre med salt/pepper, legge over revet parmesan, og surre de i parmaskinke før du steker dem? Passer bra til pestopasta. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bond Skrevet 29. mars 2009 #6 Del Skrevet 29. mars 2009 (endret) Man kan jo også lage kyllingsuppe? Jeg er veldig gla i blomkålsuppe med kylling, men også klar kyllingsuppe med nudler Eller diverse kyllinggryter? Ellers jeg har også lage kyllingschnitzel - kutte inn fra begge sidene, så du får strekt ut fileet, banke de flat og da først egg og da brødsmuler med krydder, og da steke. Endret 29. mars 2009 av mrs_bond Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soon Skrevet 29. mars 2009 #7 Del Skrevet 29. mars 2009 Brun hele fileten. Surr parmaskinke eller birkebeinerskinke rundt fileten, dryss hvitost/parmesantost over kjøttet og legg det i ildfastform. Stek på 250 grader i 10 minutter og server med tagliatella. Tagliatellaen blir dødsgod hvis du heller av vannet og heller over fløte - varm litt sånn at fløten "klistrer" seg til pastaen. Dryss over soltørkede tomater hvis du liker det... Dette er skikkelig nammenamm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frk. Grønn Skrevet 31. mars 2009 #8 Del Skrevet 31. mars 2009 En veldig god kyllingrett er denne: Legg kyllingfiletene i en ildfast form Strø over finhakket hvitløk Knus kylling-buljongterninger og strø over filetene Dekk det hele med Creme Fraiche Stekes i ca. 30 min Serveres med ris, hasselbackpoteter, bakte poteter eller hva du måtte ha lyst på. Blir veldig saftig og god Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest min favoritt Skrevet 31. mars 2009 #9 Del Skrevet 31. mars 2009 snitt fileten nesten i to(men det skal fortsatt henge sammen slik at den utbrettet ser ut som et hjerte). fyll denne med hva som helst av dette: -krydret kremost fra tine(maaaaasse) -urteblanding -pesto -soltørket tomat/hvilken ostetype du vil -kremost iblandet spinat - hakket bacon i kremosten legg så bacon/serranoskinke e.l rundt, ta husholdnignstråd og surr rundt. skinken er valgfri, men surr unasett tråd rundt. brunes kjapt i stekepanne, legg i stekepose og stek på 225 C i 20 min. NAAAAAAAAAAAAAAAAM serveres gjerne med pommes noisettes og sopp/paprika/squash/asparges - hva enn du har av grønnsaker. noen ganger har jeg slått til og lagt kremost/spinatfyll i store champignonger som jeg har ovnsstekt istedet for å fylle det i kyllingen. men selvsagt ikke dobbel representasjon av ingedienser:=) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 16. april 2009 #10 Del Skrevet 16. april 2009 Skjære dem i strimler og steke med diverse grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 16. april 2009 #11 Del Skrevet 16. april 2009 Chicken nuggets feks. Kutt kyllingfilet i ca 3 store biter. Rull i egg og så i stråkavring. Stek. Server med pommes frites. Utrolig populært hos ungene. Kanskje lage en hjemmelaget dip av rømme og masse hvitløk og en dip av chilli? Ellers kan du jo kutte opp kyllingen i munnfulle biter og så steke i wok eller normal panne. Wok`e masse grønnsaker. Stel kyllingen, krydret...... ha i creme freiche og noe kremfløte. Etter du har stekt sopp, paprika, purreløk. Ha i mais korn til slutt. Server med brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nika_83 Skrevet 17. april 2009 #12 Del Skrevet 17. april 2009 Skjær kyllingfileen nesten i to. Ha i pesto og surr bacon rundt. stek den nesten gjennom i stekepanna, sett den så inn i ovnen på ca. 200 grader for å få den saftig. Lag en god salat med det du måtte like. Jeg er veldig glad i fersk spinat, cherrytomater, fetaost og litt rødløk. Og så ris og en god saus til. Alt ettersom hva du liker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamela Skrevet 17. april 2009 #13 Del Skrevet 17. april 2009 Lag kyllinggryte med nudler: Stek kyllingbiter Fres løk, gulrøtter, broccoli og purre. Kok opp nudler og bland alt sammen. Krydre godt med soyasaus - favoritt hos store og små her i huset! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå