ciba Skrevet 28. mars 2009 #1 Del Skrevet 28. mars 2009 jeg rydda i frysa og fant en kalkun som er to år og to ribber som er to år, kan jeg bruke det til noe? er det for gammalt? noen som har idere på hva jeg kan lage av det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solipsisme Skrevet 28. mars 2009 #2 Del Skrevet 28. mars 2009 (endret) Hei Ciba, Jeg fant noe om dette på aperitif.no som kanskje kan besvare spørsmålet ditt: Hvis det er førsteklasses vare og innfrysningstemperaturen er på ÷25ºC eller kaldere og lagringstemperaturen på minst ÷18ºC, kan du gå ut i fra følgende lagringstider: Oksekjøtt: Holder 10-12 måneder ved -18 grader Kalvekjøtt: Holder 6-8 måneder ved -18 grader Magert svinekjøtt: Holder 6-8 måneder ved -18 grader Fett svinekjøtt: Holder 3-4 måneder ved -18 grader Lammekjøtt: Holder 10-12 måneder ved -18 grader Koteletter: Holder 6-8 måneder ved -18 grader Terninger av magert kjøtt: Holder 9 måneder ved -18 grader Terninger av fett kjøtt: Holder 4 måneder ved -18 grader Kjøttdeig: Holder 4 måneder ved -18 grader Kokt kjøtt: Holder 2-3 måneder ved -18 grader Røkte kjøttvarer: Holder 2-4 måneder ved -18 grader Bacon: Holder 4-6 måneder ved -18 grader Høns og kylling: Holder 8-10 måneder ved -18 grader And og gås: Holder 3-5 måneder ved -18 grader Kalkun: Holder 8-10 måneder ved -18 grader Småvilt: Holder 3 måneder ved -18 grader Elg: Holder 10-12 måneder ved -18 grader Ville nok personlig vært skeptisk til å spise mat som har ligget så lenge i fryseren. Endret 28. mars 2009 av Solipsisme Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ciba Skrevet 28. mars 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 28. mars 2009 hei takk for svar, ja da sier det seg selv, syn å kaste det, men jeg tror jeg må det da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå