Gå til innhold

mat


ciba

Anbefalte innlegg

jeg rydda i frysa og fant en kalkun som er to år og to ribber som er to år,

kan jeg bruke det til noe? er det for gammalt?

noen som har idere på hva jeg kan lage av det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei Ciba,

Jeg fant noe om dette på aperitif.no som kanskje kan besvare spørsmålet ditt:

Hvis det er førsteklasses vare og innfrysningstemperaturen er på ÷25ºC eller kaldere og lagringstemperaturen på minst ÷18ºC, kan du gå ut i fra følgende lagringstider:

Oksekjøtt: Holder 10-12 måneder ved -18 grader

Kalvekjøtt: Holder 6-8 måneder ved -18 grader

Magert svinekjøtt: Holder 6-8 måneder ved -18 grader

Fett svinekjøtt: Holder 3-4 måneder ved -18 grader

Lammekjøtt: Holder 10-12 måneder ved -18 grader

Koteletter: Holder 6-8 måneder ved -18 grader

Terninger av magert kjøtt: Holder 9 måneder ved -18 grader

Terninger av fett kjøtt: Holder 4 måneder ved -18 grader

Kjøttdeig: Holder 4 måneder ved -18 grader

Kokt kjøtt: Holder 2-3 måneder ved -18 grader

Røkte kjøttvarer: Holder 2-4 måneder ved -18 grader

Bacon: Holder 4-6 måneder ved -18 grader

Høns og kylling: Holder 8-10 måneder ved -18 grader

And og gås: Holder 3-5 måneder ved -18 grader

Kalkun: Holder 8-10 måneder ved -18 grader

Småvilt: Holder 3 måneder ved -18 grader

Elg: Holder 10-12 måneder ved -18 grader

Ville nok personlig vært skeptisk til å spise mat som har ligget så lenge i fryseren.

Endret av Solipsisme
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...