Gjest *Mim* Skrevet 27. mars 2009 #1 Del Skrevet 27. mars 2009 Jeg har to indrefileter av svin som jeg har tenkt til å ha til middag i dag. Men jeg har ikke helt fantasi til å finne på noe... Noen snille KG-ere som vil hjelpe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ivy Skrevet 27. mars 2009 #2 Del Skrevet 27. mars 2009 Jeg pleier å tilberede den på denne måten: Gni den inn med grovkvernet salt og pepper, alternativt favoritt urter. Brunes i stekepannen på alle sider sammem litt sopp og eller løk og 1 ss soyasaus. Litt vann tilsettes, og pannen (med jernhåndtak) settes i forvarmet ovn 180-200 grader i 10 minutter. La den hvile litt før den trancheres og anrettes på maten. Serveres med Jamies squash carbonara eller hjemmelaget potetstappe (potet, hvitløk, smør, salt, pepper og fløte). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 27. mars 2009 #3 Del Skrevet 27. mars 2009 (endret) Jeg har to indrefileter av svin som jeg har tenkt til å ha til middag i dag. Men jeg har ikke helt fantasi til å finne på noe... Noen snille KG-ere som vil hjelpe? Prøvde meg på denne for noen uker siden. Ble veldig godt. http://dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrif...Cheddar-snitzel Jeg brukte en kombinasjon av kjøtthammer med bred flat overflate for kjøtt og en vanlig kjevle for å få kjøttet tynt. Om du må skjære opp på langs kan det være en fordel at kjøttet er halvfrossent når du gjør det. 200 g per porsjon er nok for de aller fleste. Jeg brukte ferdiglaget griljermel. Brukte vanlig cheddarost, men tror nok at man med fordel kan bruke en ost med så mye smak som mulig. Kanskje noen flak blåmuggost hadde gjort seg sammen med den andre. Endret 27. mars 2009 av skrue Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Idnar Skrevet 27. mars 2009 #4 Del Skrevet 27. mars 2009 (endret) Jeg laget dette for et par uker siden (med stort hell): Kjøttet ble gnidd inn i salt og pepper også klappet jeg på sesamfrø. Steikte de på pannen. Serverte dette med stekte grønnsaker som gulrot, løk, sopp og brokkoli og saus av blåmuggost. Det ble kjempegodt! Fant ikke igjen oppskriften på sausen men den besto av fløte, gorgonzolaost, salt og pepper. Mens jeg googlet etter sausen fant jeg denne. Den så kjempegod ut! Endret 27. mars 2009 av Idnar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Mim* Skrevet 27. mars 2009 #5 Del Skrevet 27. mars 2009 Takk for gode ideer! Er på sporet av noe her nå... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 27. mars 2009 #6 Del Skrevet 27. mars 2009 Denne er god, men vi bruker serrano eller parmaskinke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marillia Skrevet 27. mars 2009 #7 Del Skrevet 27. mars 2009 Eller man kan fylle svinefileten med soltørka tomater, feta osv. Surre rundt skinke eller bacon er også godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 27. mars 2009 #8 Del Skrevet 27. mars 2009 Denne er god, men vi bruker serrano eller parmaskinke Serrano og parmaskinke ER spekeskinke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ringblomst Skrevet 27. mars 2009 #9 Del Skrevet 27. mars 2009 Lager med både kylling og svinefilet et snitt i filetene og fyller med kremost (gjerne pisket kremost), surrer deretter rundt spekeskinke eller bacon. Serverer som oftest potetbåter og stekt sopp ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 27. mars 2009 #10 Del Skrevet 27. mars 2009 Kutt opp fileten på langs slik at den blir flat, fyll med oppkutta tørka aprikos blandet med rosmarin, rull sammen og surr. Brun og steik. Nyydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sol79 Skrevet 27. mars 2009 #11 Del Skrevet 27. mars 2009 Jeg baker den i ovnen med blåmuggost og balsamicoeddik sammen med potetbåter og cherrytomater. Serveres sammen med salat. Veldig godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Mim* Skrevet 27. mars 2009 #12 Del Skrevet 27. mars 2009 Mmm...så mange gode tips! Sol 79 - hvordan gjør du med blåmuggosten og balsamicoen? Fyller inni, eller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå