Gjest Gjest Skrevet 21. mars 2009 #1 Del Skrevet 21. mars 2009 Når du lager hjemmelaget pizza, hvordan bruker du å gjøre det? Lager du den stor og firkantet eller får du den rund? Bruker du kakeform eller langpanne å dan i oven på? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 21. mars 2009 #2 Del Skrevet 21. mars 2009 Firkantet på stekebrett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Modic Skrevet 21. mars 2009 #3 Del Skrevet 21. mars 2009 (endret) Firkantet på stekebrett. Samme her. Bruker flergangsbakepapir under (glassfiberfolie, tror jeg det er), og da er det bare å skli den over på rist når den er ferdig stekt. (Lar den bestandig ligge et par minutter på rist fr jeg skjærer den opp.) Edit: Jeg lager deigen med kjøkkenmaskin, og lar den heve i bollen. Velver den rett ut på stekefolien som ligger på stekebrettet. Tar litt olje på hendene, og trykker den ut så den passer til stekebrettet. Ferdig! Bare å ha på valgfritt fyll og putte i ovnen. Endret 21. mars 2009 av Modic Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miss daisy Skrevet 21. mars 2009 #4 Del Skrevet 21. mars 2009 Jeg kjevler ut pizzadeigen, flytter deigen over på et pizza-bakepapir, tilpasser deigen til arket, og flytter dette over i langpanna. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 21. mars 2009 #5 Del Skrevet 21. mars 2009 Rund. Legger papiret på pizzafatet, som altså er rundt, og lager bunnen passe stor til dette, så glir vi papiret over på rist og tar på fyll og ost og steker, og så passer den ferdige pizzaen på pizzafatet tilslutt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissStiles Skrevet 21. mars 2009 #6 Del Skrevet 21. mars 2009 Firkantet på stekebrett. Samme her! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Wind Skrevet 21. mars 2009 #7 Del Skrevet 21. mars 2009 Firkantet på brett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 21. mars 2009 #8 Del Skrevet 21. mars 2009 Det varierer. Ofte lager vi den firkantet, men når vi lager porsjonspizzaer kommer formen an på hvem som kjevler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Super pizzasaus Skrevet 21. mars 2009 #9 Del Skrevet 21. mars 2009 Denne pizzasausen lager jeg, og den er helt super. Både sambo og jeg synes den er bedre enn Peppes … ca 1 boks Tomatpuré Halve tomatpuréglasset med vann En del hakkede tomater (kjøpes ferdig i boks) En finhakket tomat Litt olivenolje Noen blader Basilikum 1/2 ts sukker Salt Pepper Røres sammen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabella76 Skrevet 21. mars 2009 #10 Del Skrevet 21. mars 2009 (endret) Denne pizzasausen lager jeg, og den er helt super. Både sambo og jeg synes den er bedre enn Peppes … ca 1 boks Tomatpuré Halve tomatpuréglasset med vann En del hakkede tomater (kjøpes ferdig i boks) En finhakket tomat Litt olivenolje Noen blader Basilikum 1/2 ts sukker Salt Pepper Røres sammen I tillegg til det du nevner her, så er løk også eit must, synst eg! Ja, og kjøttdeig såklart! Endret 21. mars 2009 av Mirabella76 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mbi002 Skrevet 22. mars 2009 #11 Del Skrevet 22. mars 2009 Tjukk, i langpanne.. Nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
desperate Skrevet 22. mars 2009 #12 Del Skrevet 22. mars 2009 Jeg gjør som mamma alltid har gjort det, lager firkantet pizza i langpanna. Vi smører langpanna med smør eller olje, og trykker ut deigen med fingrene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honesty Skrevet 22. mars 2009 #13 Del Skrevet 22. mars 2009 Vi lager nesten bare pizza på pizzastein, altså rund. Topping varierer veldig, men vi lager nesten aldri pizza med kjøttdeig og tomatsaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hilli Skrevet 22. mars 2009 #14 Del Skrevet 22. mars 2009 Vi lager også rund pizza på grunn av den runde pizzasteinen. Pizzabunnen forstekes et par minutter før topping legges på, vanligvis chorizo (fersk, ikke speket), løk og paprika. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 22. mars 2009 #15 Del Skrevet 22. mars 2009 Vi pleier vanligvis å lage flere, små, mer eller mindre runde pizzaer med forskjellig topping. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O-Ren Ishii Skrevet 22. mars 2009 #16 Del Skrevet 22. mars 2009 (endret) Lager vanligvis en stor pizza; firkantet og tynnbunnet. Baker ut pizzabunnen, flytter den over på bakepapir, legger på topping og flytter den over på forvarmet stekebrett. Gjør nesten samme nytten som pizzastein. . Bruker nesten alltid en god tomatsaus (hjemmelaget), men resten av toppingen varierer. Endret 22. mars 2009 av O-Ren Ishii Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leanne Skrevet 22. mars 2009 #17 Del Skrevet 22. mars 2009 lager en firkantet en på et vanlig stekebrett.. lager saus av 1 boks hakkede tomater 3ss heinz barbeque saus 1 løk 2 fedd hvitløk chili (fersk eller pulver) basilikum oregano salt pepper Steker løk, hvitløk og chili - har på tometer, bbq saus og krydder. Kjører alt i en blender til slutt (da barna ikke liker klumper!) Har først på saus - så ost og til slutt fyllet. fyllet varierer men spekeskinke, peperoni, sopp, rødløk, mais, paprika, biffstrimler og mozerella ost pleier å være populært på den "voksne" delen av pizzaen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ida* Skrevet 24. mars 2009 #18 Del Skrevet 24. mars 2009 Lager den stor og firkantet sånn at den passer stekebrettet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ninen Skrevet 26. mars 2009 #19 Del Skrevet 26. mars 2009 Vi lager den også firkantet så den passer til stekebrettet. Har deigen på matpapirdekket stekebrett og trykker ut med fingrene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest monjo Skrevet 26. mars 2009 #20 Del Skrevet 26. mars 2009 2.5 dl vann 1 pk tørrgjær litt salt 3 ss olje presser deiga ned i ei smurt langpanne steker 400 gram kjøttdeig og blander med et glass dolmio classico pastasaus. klasker dette utover deigen (hvis jeg har, har jeg også i et par oppskjærte tomater) så drysse over ca 4-500 gram raspa ost stekes på 200 grader i 25 min ;D gørrkjedelig og uoppfinnsom oppskrift javisst, men det smaker dritdigg!... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå