Gjest Gjest_kaja_* Skrevet 20. mars 2009 #1 Del Skrevet 20. mars 2009 For ei stund siden fant jeg en oppskrift på nettet på en god saus til ytrefilet. Det vil si jeg lagde den hvertfall til ytrefilet av svin. Men nå finner jeg ikke oppskrifta, og er utrolig dårlig på å improvisere sånn. Så jeg lurer da på om noen kan ei oppskrift som jeg husker inneholdt bacon, sopp og løk, noe melk eller fløte og litt rosmarin. Den var innmari god til kjøttet. Noen???? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_mimmi_* Skrevet 21. mars 2009 #2 Del Skrevet 21. mars 2009 Kan denne passe? * 2 ss TineSmør * 150 g bacon finklippet * 1 løk finhakket * 1 fedd hvitløksbåt finhakket * 150 g sjampinjong frisk, i biter * 2 beger TINE Lett Crème Fraîche Sjampinjong * 2 ss hvetemel * 2 ss soyasaus * 0,5 ts salt smak til med * 0,4 ts pepper malt, smak til med * 1 dl urter friske, f eks rosmarin La bacon surre i smør i en kjele til den er svakt gyllen. Dryss i løk og sopp og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn Lett Crème Fraîche Sjampinjong. Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper. Dryss over rikelig med urter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå