Gå til innhold

Hjelp til oppskrift! Please...


Gjest Gjest_kaja_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_kaja_*

For ei stund siden fant jeg en oppskrift på nettet på en god saus til ytrefilet. Det vil si jeg lagde den hvertfall til ytrefilet av svin. Men nå finner jeg ikke oppskrifta, og er utrolig dårlig på å improvisere sånn.

Så jeg lurer da på om noen kan ei oppskrift som jeg husker inneholdt bacon, sopp og løk, noe melk eller fløte og litt rosmarin. Den var innmari god til kjøttet.

Noen????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest_mimmi_*

Kan denne passe?

* 2 ss TineSmør

* 150 g bacon finklippet

* 1 løk finhakket

* 1 fedd hvitløksbåt finhakket

* 150 g sjampinjong frisk, i biter

* 2 beger TINE Lett Crème Fraîche Sjampinjong

* 2 ss hvetemel

* 2 ss soyasaus

* 0,5 ts salt smak til med

* 0,4 ts pepper malt, smak til med

* 1 dl urter friske, f eks rosmarin

La bacon surre i smør i en kjele til den er svakt gyllen.

Dryss i løk og sopp og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn Lett Crème Fraîche Sjampinjong.

Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.

Dryss over rikelig med urter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...