Gå til innhold

Tapioca


Gjest Dallis

Anbefalte innlegg

Gjest Faerie

Hva er tapioca, evt tapioca starch?

Hvor får man tak i det?

Hva kan man eventuelt bruke istedenfor?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ett kjapt søk i Google gir:

Tapioca is basically a root starch derived from the cassava, or yuca plant. It's often used to thicken soups and sweeten the flavor of baked goods, and it makes a dandy pudding.

Hvis det er pearl tapioca du skal bruke kan du bruke sago gryn i stede.

Endret av Nelly Pelly
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Faerie
Ett kjapt søk i Google gir:

Tapioca is basically a root starch derived from the cassava, or yuca plant. It's often used to thicken soups and sweeten the flavor of baked goods, and it makes a dandy pudding.

Hvis det er pearl tapioca du skal bruke kan du bruke sago gryn i stede.

Jeg googlet jeg og, så såpass fant jeg ut. Bortsett fra det med pearl tapoica, det visste jeg ikke. Takk. :)

Jeg spør for en bekjent (skulle til å skrive betjent :fnise:) som trenger tapioca starch.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Catwoman

Det er tapioka stivelse laget av Kassava. Kassava er en lang brun grønnsak som minner veldig om potet.

Du får nok tak i tapioka-stivelse i helsekost eller invandrerbutikk - hvis ikke er det bare å bruke potetmel eller maisstivelse isteden.

Jeg er 99,9 % sikker ihvertfall på at du kan det. . Den tapiokastivelsen jeg har sett var prikk lik potetmel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...