Gjest Gjest_Lurer_* Skrevet 18. mars 2009 #1 Del Skrevet 18. mars 2009 Tenkte å ha fiksesuppe til middag idag, og har kjøpt inn frossen fiskemiks. Jeg er ingen kokk, så må ha det meste inn med teskje :gjeiper: Det jeg lurer på er om fisken skal legges oppi frossen eller om den skal være tint? For hvis jeg legger den oppi frossen så vil jo temperaturen falle kraftig og det blir vel litt feil hvis den skal trekke i 10 min. :klø: Har googlet litt, men fant ingen klare svar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 18. mars 2009 #2 Del Skrevet 18. mars 2009 Suppen skal koke opp igjen naar du har lagt fisken nedi. Uansett om den er frossen eller tint naar du legger den nedi, skal suppen koke foer du trekker den av platen/skrur ned varmen. Det er altsaa ikke noe problem aa lage suppen med frossen fisk, det tar bare litt lengre tid fra du plumper fisken oppi til suppen kan trekkes til side. Om fisken ikke allerede er i terninger som du kan legge rett i suppen, kan du tine fiskebitene litt i mikroen, saa du faar delt den opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Lurer_* Skrevet 18. mars 2009 #3 Del Skrevet 18. mars 2009 Takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 18. mars 2009 #4 Del Skrevet 18. mars 2009 Jeg ville absolutt tint fisken først, for dess lengre varmebehandling (som det nødvendigvis blir når du bruker frossen fisk), dess tørrere blir fisken, og det er ikke godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå