Reveal Skrevet 18. mars 2009 #1 Del Skrevet 18. mars 2009 Vi går mot sommeren- høytid for skalldyr! Jeg elsker skalldyr- og spiser dette året rundt- men gleder meg ekstra til å sitte på verandaen å kose meg:-) Men; jeg føler at jeg "gror fast" i de samme variantene, så tenkte jeg derfor skulle starte en skalldyrtråd. Kan jo starte selv. På fredag står dette på menyen: Forrett: Gambas alioli: Hovedrett: Muoles dark bayer Begge serveres med lyst brød og godt weissbeer til :-) Værsågod neste- del dine favoritter og anbefalinger! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 18. mars 2009 #2 Del Skrevet 18. mars 2009 Jeg er veldig glad i denne krabbeoppskriften. Jeg ser at osten har falt ut av ingredienslisten, men brødsmulene skal altså blandes med finrevet ost. I originaloppskriften står det at man skal bruke en engelsk ost som heter Berkswell. Den får man jo ikke tak i her til lands, men manchego er et bra substitutt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 18. mars 2009 #3 Del Skrevet 18. mars 2009 Mitt tips er å spise reker i februar og mars, og ikke vente til sommeren. Det er nå de er best! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå