Gå til innhold

Dine skalldyrfavoritter


Reveal

Anbefalte innlegg

Vi går mot sommeren- høytid for skalldyr! Jeg elsker skalldyr- og spiser dette året rundt- men gleder meg ekstra til å sitte på verandaen å kose meg:-)

Men; jeg føler at jeg "gror fast" i de samme variantene, så tenkte jeg derfor skulle starte en skalldyrtråd.

Kan jo starte selv. På fredag står dette på menyen:

Forrett:

Gambas alioli:

Hovedrett:

Muoles dark bayer

Begge serveres med lyst brød og godt weissbeer til :-)

Værsågod neste- del dine favoritter og anbefalinger!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Ludovie

Jeg er veldig glad i denne krabbeoppskriften. Jeg ser at osten har falt ut av ingredienslisten, men brødsmulene skal altså blandes med finrevet ost. I originaloppskriften står det at man skal bruke en engelsk ost som heter Berkswell. Den får man jo ikke tak i her til lands, men manchego er et bra substitutt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Elastica

Mitt tips er å spise reker i februar og mars, og ikke vente til sommeren. Det er nå de er best! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...