Gå til innhold

Anbefal en bok?


Gjest Gjest_Pernilla_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Pernilla_*

Har nettopp begynt med kjøretimer, og leser Veien til førerkortet ved siden av. Jeg synes bare det står frustrerende lite om hvordan bilen helt konkret fungerer. Lærer jo etterhvert hvordan ting skal gjøres, men føler det er lettere hvis jeg forstår hvorfor.

Er litt blond angående sånne ting, så er på leit etter bok (eller en bra nettside for den saks skyld) som forklarer steg for steg hva som skjer, hvorfor bilen oppfører seg som den gjør. Type- hva som skjer når bilen kveles, hvorfor man må clutche når man girer, hvordan kraft blir overført fra motor til hjul etc.

Kanskje slike bøker ikke finnes en gang? Jeg er ute etter helt basal informasjon som ikke forutsetter masse bakgrunnskunnskap... Er veldig takknemlig om noen har noe å anbefale.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Gjest mekaniker

Artig at en jente intr seg for dette.

Er egentlig svært nyttig å vite hva som skjer under panseret og rundt deg i en bil.Dette skulle egentlig kjøreskolene gjort litt med.

Eneste jeg kan anbefale deg,er bøkene som blir brukt på eks bilmekanikerskolene.Dær står det hva,hvor,hvorfor...alt etter hvor grundig du har tenkt å sette deg inn i dette...Grunnprinsippene er egentlig svært så enkle å lett å lære hvis man er bittelitt intr.

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...