Gjest Gjest Skrevet 10. mars 2009 #1 Del Skrevet 10. mars 2009 Har tenkt å lage en oppskrift der jeg skal hakke/skjære opp marsmallows og blande inn i ei røre. Sist jeg prøvde denne oppskriften sto jeg og bannet over marshmallows som klistret seg til seg selv og kniven og var håpløse å få fra hverandre... Noen som har et godt forslag til hvordan dette kan gjøres uten å lage én stor marshmallowsklump? Det lureste jeg fant på sist var å smøre inn kniven med olje/smør, men det var grenser for hvor effektivt det var i lengden siden jeg måtte smøre for omtrent annethvert kutt. Og jeg får ikke kjøpt mini-marshmallows. Håper noen har et godt forslag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest strykebrett Skrevet 10. mars 2009 #2 Del Skrevet 10. mars 2009 Kanskje det hjelper å putte marshmallowsene i fryseren eller kjøleskapet litt så de blir skikkelig kalde? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pemille Skrevet 10. mars 2009 #3 Del Skrevet 10. mars 2009 Kanskje det er litt lettere å klippe av biter? Men det vil sikkert også klistre endel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 10. mars 2009 #4 Del Skrevet 10. mars 2009 Definitivt lettest å bruke saks Om du av og til dypper/skyller saksen i varmt vann og sørger for at den er 'ren' slipper du at så mye henger fast. Da går det relativt kjapt Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NoAngel Skrevet 10. mars 2009 #5 Del Skrevet 10. mars 2009 elsker alt med marshmallows i :D kan du ikke dele oppskriften da ? :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hinata Skrevet 10. mars 2009 #6 Del Skrevet 10. mars 2009 elsker alt med marshmallows i :D kan du ikke dele oppskriften da ? :D JAA! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest TS Skrevet 10. mars 2009 #7 Del Skrevet 10. mars 2009 Her: Sjokoladefudge "Bedre enn sex!" var min ekstremt kresne venninnes dom sist jeg lagde dem. Tusen takk for mange gode forslag! Tror jeg starter med saks og varmtvann. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hinata Skrevet 10. mars 2009 #8 Del Skrevet 10. mars 2009 Her: Sjokoladefudge "Bedre enn sex!" var min ekstremt kresne venninnes dom sist jeg lagde dem. Tusen takk for mange gode forslag! Tror jeg starter med saks og varmtvann. Vet hva som skal lages neste singelkveld alene hjemme ihvertfall.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurela Skrevet 10. mars 2009 #9 Del Skrevet 10. mars 2009 Hva med å heller bruke sånne små marshmellows, sånne som passer i kakao og lignende? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest TS Skrevet 10. mars 2009 #10 Del Skrevet 10. mars 2009 Sånne jeg ikke får tak i mener du? Ja, det hadde sikkert vært praktisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 10. mars 2009 #11 Del Skrevet 10. mars 2009 De har sånne minier på Meny, så hvis du har en Meny eller Ultra i nærheten av deg, så kan det jo hende du har flaks? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
desperate Skrevet 11. mars 2009 #12 Del Skrevet 11. mars 2009 Her: Sjokoladefudge "Bedre enn sex!" var min ekstremt kresne venninnes dom sist jeg lagde dem. Tusen takk for mange gode forslag! Tror jeg starter med saks og varmtvann. Si fra om det funket betraktelig mye bedre da Jeg skal lett prøve den oppskrifta en dag, så kjempegodt ut! Men hvor mye blir det? Blir det liksom ei lita langpanne eller noe i den duren? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mischa Skrevet 12. mars 2009 #13 Del Skrevet 12. mars 2009 Jeg har også lest at man skal bruke en ren saks, men dyppet i mel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pialill Skrevet 12. mars 2009 #14 Del Skrevet 12. mars 2009 hvorfor ikke kjøpe marshmallows sånn gugge? heter vel fluff=) jeg har funnet det på lærøy mat i bergen og på en del menybutikker... det er flytende marshmellows som er ment til å lage fudge med eller bruke det som topping på is. det står en fudge oppskrift på pakken som er veldig god=) jeg lagde den selv til jul;) men melken som skal brukes til den oppskriften er hermitisert melk (viking melk fra nestle for eksempel) lykke til!=) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trillrund Skrevet 12. mars 2009 #15 Del Skrevet 12. mars 2009 Jeg bruker også saks. Deler dem og legger dem over ferske jordbær før jeg setter i ovn. Jordbær med smeltet marshmallows er digg..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
juliane Skrevet 12. mars 2009 #16 Del Skrevet 12. mars 2009 Når du allikevel skal smelte dem vil jeg si at det beste er å bare rive dem i stykker. Riv hver marshmallow i fire eller åtte deler, for eksempel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest god husmor Skrevet 12. mars 2009 #17 Del Skrevet 12. mars 2009 Jeg har også lest at man skal bruke en ren saks, men dyppet i mel Å dyppe i mel er et veldig godt råd, ja! Det funker også når du skal blande rosiner, sukat og apsikat i røren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest TS Skrevet 21. mars 2009 #18 Del Skrevet 21. mars 2009 Nå har jeg endelig fått laget fudge igjen, og trikset med saks og varmt vann funket strålende! Tusen takk! Nå venter jeg bare på at de skal få avkjølt seg... Jeg ser jeg har fått flere tips siden sist jeg leste, tusen takk til dere også! Marshmallowsfluff funker ikke helt, siden marsmallowsen ikke skal smeltes men ligge som hvite biter/striper inni den deilige sjokoladefudgen. (Hvor er den sleike-seg-rundt-munnen-smilyen?) Oppskriften blir ca en liten langpanne, litt avhengig av hvor mye marshmallows en har i. (Jeg bruker litt mindre enn i oppskriften, ellers blir det marshmallows med fudge i stedet for fudge med marshmallows.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå