Gå til innhold

Gratulerer med 8. mars


Gjest Gjest_Reidar_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Reidar_*

Vi i mannsgruppa gratulerer med 8. mars og har i den forbindelse følgende pressemelding til glede på dagen:

MANNSGRUPPA HEDRER DEN MUSLIMSKE MANN

Mannsgruppa er imponert over hvordan muslimen har klart å beholde rutinen med å la dama være god i matlaging samtidig som hun er puleklar ved behov. At han også klarer å få på dama burka og attpåtil dresserer henne til å gå minst tre skritt bak vekker ovasjoner i gruppa. Dette er virkelig bra! Det er dog bekymringsfullt dersom burkaen minimaliseres til et ordinært klutehue, som vi for øvrig ser nok av blant tenåringssønnene på Oslo Vest.

OM KLITORIS, ALLAH, DARWIN OG MASLOW

Mannsgruppa tar avstand fra klitorisavskjæring. Dama skal få ha litt å glede seg over hun også innimellom. Begrunnelsen er at Allah nå engang har skapt dama med klitoris og Darwin har forklart hvorfor den er der og Maslow har jo grundig utredet at klitoris er et element som forenkler tilgangen til å dekke mannens fundamentale behov slik at han lettere kan nå frem til egen selvrealisering.

Mannsgruppa sender her en liten takk til vesteuropeisk kultur som en gang besluttet å stanse omskjæring og innførte dåpen i stedet. Dog er gruppa delt i synet på at man samtidig likestilte gutt og jente. Vi mener at dette fikk damene inn på egne meninger, noe som skjemmer dagens parforhold.

MANNSGRUPPA GIR ÅRETS 8.MARS-PRIS TIL DEN MUSLIMSKE MANN

Det som imidlertid, etter gruppas mening, løfter muslimen opp i elitedivisjonen er dennes solide evne til først å oppdra dama til god matlagning og puling for deretter, når hun blir sliten og dvask, å flytte gamla inn i rommet bak kjøkkenet for så å ta inn ei ny spretten snelle i rommet nærmest inngangsdøra. Her blir det frisk oppmuntrende puling med ny kraft, samtidig som gamla lager god mat og passer unga. Imponerende!

Dette er en tradisjon nordmenn bør ta opp i seg for derved å bli en del av den nye multikulturelle trenden i dagens samfunn, lyder en enstemmig jury i Mannsgruppa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...