Gå til innhold

Fremhevede innlegg

Skrevet

Oj har de forbedret den nå da. Før måtte man manuelt slette alle venner, alle poster i innboksen, alle appliasjoner o.l. før man sendte en melding om at man ville slettes.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...