LukaFrost Skrevet 1. mars 2009 #1 Del Skrevet 1. mars 2009 Jeg har ei svinesteik på 2,4 kg. Hvor lenge bør jeg steke den og på hvilken temperatur? Ellers noen forsleg til å gjøre den spenende? Svinesteik er egentlig litt kjedelig mat synes jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sekretæren Skrevet 1. mars 2009 #2 Del Skrevet 1. mars 2009 Har du steketermometer? :klø: Jeg syns det er så vanskelig å anslå tid på steik, pleier alltid å sette termometeret der hvor den er tykkest, sette den på 180 grader, og ta den ut når den har nådd en temperatur på 73-75 grader. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LukaFrost Skrevet 1. mars 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 1. mars 2009 Jamen, der er da forskjell på å steke oksesteik og svinesteik? Oksesteika vil jeg helst a rosa inni, men skinkesteik bør vel være gjennomstekt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hamar Skrevet 1. mars 2009 #4 Del Skrevet 1. mars 2009 Jamen, der er da forskjell på å steke oksesteik og svinesteik? Oksesteika vil jeg helst a rosa inni, men skinkesteik bør vel være gjennomstekt? stekes i 60 min pr. kilo kjøtt + 30 min på 200 grader Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sekretæren Skrevet 1. mars 2009 #5 Del Skrevet 1. mars 2009 Jamen, der er da forskjell på å steke oksesteik og svinesteik? Oksesteika vil jeg helst a rosa inni, men skinkesteik bør vel være gjennomstekt? Ja, det kontrollerer jeg også med termometer. Ca 70 grader på oksesteik Kanskje litt mer... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå