LukaFrost Skrevet 1. mars 2009 #1 Skrevet 1. mars 2009 Jeg har ei svinesteik på 2,4 kg. Hvor lenge bør jeg steke den og på hvilken temperatur? Ellers noen forsleg til å gjøre den spenende? Svinesteik er egentlig litt kjedelig mat synes jeg.
Sekretæren Skrevet 1. mars 2009 #2 Skrevet 1. mars 2009 Har du steketermometer? :klø: Jeg syns det er så vanskelig å anslå tid på steik, pleier alltid å sette termometeret der hvor den er tykkest, sette den på 180 grader, og ta den ut når den har nådd en temperatur på 73-75 grader.
LukaFrost Skrevet 1. mars 2009 Forfatter #3 Skrevet 1. mars 2009 Jamen, der er da forskjell på å steke oksesteik og svinesteik? Oksesteika vil jeg helst a rosa inni, men skinkesteik bør vel være gjennomstekt?
Gjest hamar Skrevet 1. mars 2009 #4 Skrevet 1. mars 2009 Jamen, der er da forskjell på å steke oksesteik og svinesteik? Oksesteika vil jeg helst a rosa inni, men skinkesteik bør vel være gjennomstekt? stekes i 60 min pr. kilo kjøtt + 30 min på 200 grader
Sekretæren Skrevet 1. mars 2009 #5 Skrevet 1. mars 2009 Jamen, der er da forskjell på å steke oksesteik og svinesteik? Oksesteika vil jeg helst a rosa inni, men skinkesteik bør vel være gjennomstekt? Ja, det kontrollerer jeg også med termometer. Ca 70 grader på oksesteik Kanskje litt mer...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå