Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har ei svinesteik på 2,4 kg. Hvor lenge bør jeg steke den og på hvilken temperatur?

Ellers noen forsleg til å gjøre den spenende? Svinesteik er egentlig litt kjedelig mat synes jeg.

Skrevet

Har du steketermometer? :klø: Jeg syns det er så vanskelig å anslå tid på steik, pleier alltid å sette termometeret der hvor den er tykkest, sette den på 180 grader, og ta den ut når den har nådd en temperatur på 73-75 grader.

Skrevet

Jamen, der er da forskjell på å steke oksesteik og svinesteik? Oksesteika vil jeg helst a rosa inni, men skinkesteik bør vel være gjennomstekt?

Gjest hamar
Skrevet
Jamen, der er da forskjell på å steke oksesteik og svinesteik? Oksesteika vil jeg helst a rosa inni, men skinkesteik bør vel være gjennomstekt?

stekes i 60 min pr. kilo kjøtt + 30 min på 200 grader

Skrevet
Jamen, der er da forskjell på å steke oksesteik og svinesteik? Oksesteika vil jeg helst a rosa inni, men skinkesteik bør vel være gjennomstekt?

Ja, det kontrollerer jeg også med termometer. Ca 70 grader på oksesteik :) Kanskje litt mer...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...