Hårek Skrevet 28. februar 2009 #1 Del Skrevet 28. februar 2009 Jeg skal lage noe av kyllinglår i kveld og tenkte å lage noe jeg ikke har prøvd før. Tenkte å legge kyllinglårene på rist over en form med grønnsaker / poteter og gjerne hermetiske tomater. Noen som har en oppskrift på noe slikt, evt litt innspill til krydder og annet som kan være godt å putte i formen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scorpina Skrevet 28. februar 2009 #2 Del Skrevet 28. februar 2009 Prøv denne oppskriften. Nyyydelig!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 28. februar 2009 #3 Del Skrevet 28. februar 2009 Jeg synes det er godt med tradisjonelle grønnsaker som løk i båter, gulrøtter, sellerirot (eller stangselleri), poteter i båter, hvitløk... neper i sesongen... og av urter som passer til pleier jeg vel egentlig mest å bruke timian, salvie og/eller rosmarin (godt om du har tomater også). Det er også godt med erter og (mini)gulrøtter i form. Ha litt olje og kanskje også smør i formen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 28. februar 2009 #4 Del Skrevet 28. februar 2009 (endret) Jeg ville uansett oppskrift ikke hatt kyllinglårene på rist, men i lag med grønnsaker. Da får smak av de ulike elementene trekke fra hverandre og det blir godt Endret 28. februar 2009 av nextlife Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 28. februar 2009 #5 Del Skrevet 28. februar 2009 Dette er jo for sent for i kveld (regner jeg da med?), men kan komme med et oppskrifttips likevel Kyllinglår Squash (skjæres i ca en cm tykke skiver) Tomat (deles i to) Sjampinjong (kan deles i to om de er store) Løk (i båter) I tillegg lager jeg marinade av olje, soyasaus, hvitløk (masse), pepper og urter. denne kan lårene marineres i først (om man har tid, går bra uten også), også har jeg den over grønnsakene og kyllingen. Stekes på 200 grader i ca en halvtime (eller litt mer, spørs på størrelsen på kyllingstykkene). Godt med ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hårek Skrevet 28. februar 2009 Forfatter #6 Del Skrevet 28. februar 2009 Takker! (og noterer) I dag ble det enkelt og greit stekte kyllinglår (penslet med diverse) , potetbåter, bernaise og broccoli. Enkelt, godt, men litt kjedelig. Tar gjerne med meg flere tips til neste gang vi skal lage noe med kyllinglår. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå