Gå til innhold

Er dette en ok middag?


Gjest Gjest_megselv_*

Anbefalte innlegg

Skrevet
Fikk samme menyen i et bryllup jeg var i. Kan sikkert være godt, men for min del smakte det dårlig. Blodet rant utover tallerken. Ikke alle liker rå mat, vær litt obs på det.

Blod? Rå mat? :klø:

Jeg synes menyen din høres god ut, ts! :)

Gjest Gjest
Skrevet
Vi skal ha fest i eget lokale, og vil gjøre det stilfult, men enkelt.

Bryllupet er i midten av juni.

Menyen vi har tenkt på er:

Forrett: Grillet laks på frisk salatseng med rømmedressing

Hovedrett: indrefilet(okse) med fløtegratinerte poteter og rødvinsaus

Dessert: Bringebær Panna Cotta

Høres dette bra ut, eller burde en bryllupsmiddag være mere "spesiell"?

For meg bir det veldig mektig med grillet laks til forett, for så å ha indrefilet til hovedrett.

jeg ville valgt en lettere utgave av laks til forrett. grilla laks er veldig mettende, så jeg vil anbefale deg noe annet.

Har du vurdert noe annet enn fløtegratinerte? jeg spør siden mye av det du har er veldig mektig mat.

Gjest SmallTalk
Skrevet
hva er komler?

Komler kalles også raspeballer. Det er en type potetballer hvor man blander sammen raspet potet og mel, og former dette til ganske store kuler. Så kokes disse i kraft, og serves sammen med salt kjøtt, røkte kjøttpølser og rotgrønnsaker som kålrot og gulrot.

Gjest Purple Haze
Skrevet

Komler er noe av det verst jeg vet, det smaker lim. Tror jeg hadde blitt superskuffet hvis jeg fikk det servert i bryllup. Men hver sin smak, så klart.....

Skrevet

I Gudbrandsdalen er rømmegrøt med spekemat tradisjonell festmat, også i bryllup. Familie i Nord-Norge fikk bakoversveis da vi fortalte dette.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...