Gå til innhold

Codex alimentarius


Gjest Gjest_Linda_*

Anbefalte innlegg

  • 2 år senere...

Fortsetter under...

Gjest gjest-Anna

Hva vet dere om AP og Stoltenbergs syn på codex alimentarius, for dere som ikke husker hva det er se her: http://www.youtube.com/watch?v=lyLI8UVdTzQ&hl=un

Hei!

Jeg har ikke noen direkte kommentar til Ap og Stoltenberg, men etter tilfeldigvis å ha snublet over videoen du referer til her, snoket jeg litt mer rundt på nettet og fant denne artikkelen om Natural Solutions Foundation, som er organisasjonen hun representerer... http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=673

Jeg er enig i at Codex alimentarius er et viktig tema som må komme fram i den offentlige debatten, men det ser ikke ut til at Natural Solutions Foundation er å stole på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eller dere kan se her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Codex_Alimentarius

Hva er egentlig problemet med codex alimentarius? Jeg må innrømme at jeg ikke visste at den eksisterte før i dag.

Men en internasjonal standard for matvarer og praksiser knyttet til det, virker umiddelbart som en ganske god idè, når matvarer selges fra verdensdel til verdensdel, og mellom kulturer som kan være ganske forskjellige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

And now a word from our sponsor:

Jeg googlet codex alimentarius skeptic, og fant dette (blant annet)

Skeptic friends network.

UK skeptics forum.

Ottawa skeptics

Og det ser altså ut til at "problemet" med denne internasjonale standarden som regulerer hva som kan selges som mat, og hvilke krav som må tilfredsstilles for at noe skal kunne kalles for mat, er at det stikker kjepper i hjula for en del "kosttilskudd" som iflg kodexen må defineres som medikamenter, og ikke mat. Dermed ødelegges litt av biznizen for deler av helsekostmarkedet, som baserer seg på å selge farmakologisk aktive kosttilskudd basert på urter og slikt. Jeg håper at styresmaktene er pro kodex, noe annet ville være temmelig forferdelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

NWO!

Men, nå må jeg rømme. De svarte helikopteren komemr for å ta meg, siden jeg har avslørt planene til nazi zombiene ifra månen.

Så...

Codex er noe de har funnet på?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...